University of Technology Sydney

Представление

Прочетете официалното описание

В UTS мислим по различен начин: възприемаме глобален подход към образованието, което е в основата на иновациите. Нещо повече, ние сме университет за реалния свят. Всичките ни курсове са тясно свързани с нуждите на индустрията, така че това, което научавате, ще ви подготви за бъдещата си кариера.

UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


Разликата в UTS

  • Ние сме младият университет номер 1 в Австралия - класиран на 11-то място в света (QS Top 50 Under 50 2021) и на 15-о място в класацията на Times Higher Education (THE) Young University (2020). Също така сме класирани на 133-то място в класацията на QS World University Rankings (2021).
  • Създадохме кампус от жизнени и взаимосвързани студентски пространства от световна класа. Възползвайте се от нашите отличени с награди сгради, най-съвременни съоръжения и устойчив дизайн.
  • Ние сме градският университет в Сидни - живеем в сърцето на един от големите градове в света, заобиколен от района на творческата и цифровата индустрия в Сидни.
  • Имаме връзки, които се броят. Повече от 150 индустриални партньори оформят съдържанието на курса и осигуряват стажове, стипендии и ресурси.
  • Нашите ученици са на първо място - когато учите с нас, ние ще ви подкрепим по пътя. Студентските услуги включват здравеопазване и консултиране, академична и английска езикова помощ, подкрепа за жилищно настаняване и кариера и редица клубове и общества.

Изследвания, които са важни
В UTS нашите изследвания отговарят на големите въпроси. Имаме все по-голяма репутация на бъдещи фокусирани изследвания в нововъзникващи дисциплини с акцент върху пет тематични области: здраве, наука за данни, устойчивост, бъдеща работа и индустрия и социални бъдещи. От въпроси на технологични смущения до бъдещето на здравеопазването, големи данни и нови начини на работа, ние предлагаме реални решения на предизвикателствата на днес - и утре. Ние също си сътрудничим - работим в тясно сътрудничество с индустрията и академичните партньори по целия свят, за да постигнем значими промени в света около нас.

Стипендия успех

Спечелихме 30 млн. Долара за предоставяне на стипендии и стипендии за високоразвиващи се международни студенти до 2020 г. - включително финансиране за университети или специалисти за чуждестранни студенти като вас.

www.int-стипендии. UTS .edu.au

Места

Сидни

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия
Телефон
+61 3 9627 4816

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

MSc
Магистър