University of Technology Sydney

Представление

Прочетете официалното описание

В UTS мислим по различен начин: възприемаме глобален подход към образованието, което е в основата на иновациите. Нещо повече, ние сме университет за реалния свят. Всичките ни курсове са тясно свързани с нуждите на индустрията, така че това, което научавате, ще ви подготви за бъдещата си кариера.UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


Разликата в UTS

  • Ние сме Австралия номер 1 млад университет и се нарежда на 9-то място в света (QS Топ 50 под 50 2019 и 16-то място в класацията на 2015 г. за младите университети). Също така сме класирани в топ 200 университета в света според QS (2019).
  • Създадохме кампус от жизнени и взаимосвързани студентски пространства от световна класа. Възползвайте се от нашите отличени с награди сгради, най-съвременни съоръжения и устойчив дизайн.
  • Ние сме градският университет в Сидни - живеем в сърцето на един от големите градове в света, заобиколен от района на творческата и цифровата индустрия в Сидни.
  • Имаме връзки, които се броят. Повече от 150 индустриални партньори оформят съдържанието на курса и осигуряват стажове, стипендии и ресурси.
  • Нашите ученици са на първо място - когато учите с нас, ние ще ви подкрепим по пътя. Студентските услуги включват здравеопазване и консултиране, академична и английска езикова помощ, подкрепа за жилищно настаняване и кариера и редица клубове и общества.

Изследвания, които се броят
В UTS нашите изследвания отговарят на големите въпроси. Ние имаме нарастваща репутация за бъдещи фокусирани изследвания в нововъзникващите дисциплини, с фокус върху пет тематични области: здравеопазване, наука на данните, устойчивост, бъдеща работа и индустрия и социални фючърси. От въпросите на технологичното разстройство за бъдещето на здравеопазването , големи данни и нови начини на работа, ние предлагаме реални решения на днешните и утрешните предизвикателства. Ние също си сътрудничим - ние работим в тясно сътрудничество с индустрията и академичните партньори по целия свят, за да стимулираме смислена промяна в света около нас.

Стипендия успех

Спечелихме 30 млн. Долара за предоставяне на стипендии и стипендии за високоразвиващи се международни студенти до 2020 г. - включително финансиране за университети или специалисти за чуждестранни студенти като вас.

www.int-стипендии. UTS .edu.au

Места

Сидни

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия
Телефон
+61 3 9627 4816

Програми

MSc
Курсове за ръководители