Прочетете официалното описание

Мислите ли да учите в Австралия? University of Southern Queensland (USQ) гордее с осигуряването на възможно най-добрата подкрепа, за да ви помогне да достигнете целите си на обучение и кариера. Учениците на USQ се радват на малки класове, съвместни учебни пространства и набор от услуги за подкрепа, за да подобрят учебния ви опит. С участието на студенти от над 80 държави и международно признати степени и програми, можете да изберете да учите в университета, външно или онлайн.

За нас

Университетът в Южна Куинсланд е динамичен университет, посветен на предоставянето на качествени степени и програми в гъвкава и поддържаща среда. В продължение на повече от 50 години USQ се превърна в известна преподавателска и научноизследователска институция, която предоставя образование в световен мащаб от три регионални местоположения: Toowoomba, Springfield и Ipswich. Имаме и център за аутсорсинг, разположен в Станфорд.
Нашите ученици са преподавани от преподаватели, които са лидери в своите области, които, както нашите програми, остават в крак с непрекъснато променящото се лице на индустрията. Гордеем се, че сме номер 1 в Куинсланд за завършилите работа на пълен работен ден (Проучване за дипломирани дестинации, 2014-2016 г.). Независимо от това дали нашите студенти учат онлайн или в университета, нашият фокус е да им осигурим персонализирана подкрепа.
Всеки студент има достъп до Служителите по взаимоотношения със студентите (SROs) на USQ, които могат да ги подкрепят в учебното си пътуване.

курсове

Програмите, предлагани в USQ, са разработени с цел да подготвят готови за индустрията, международно признати и квалифицирани висшисти. На USQ можете да учите на диплома, бакалавърска, следдипломна и изследователска степен. Можете също така да се възползвате от нашите курсове за професионално развитие Single, Pathway и курсове по английски език, за да подобрите кариерата си.

Почти 28 000 студенти от цяла Австралия и по света избират да учат в USQ в следните области:

 • Бизнес и търговия
 • Творчески изкуства и медии
 • образование
 • Инженеринг и изградена среда
 • Здраве и общност
 • Хуманитарни науки и комуникация
 • Информационни технологии
 • Право и правосъдие
 • науките
 • изследване
 • Програми по английски език и Pathway
 • Професионално развитие.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba е оригинален университетски кампус и е добре оборудван с широка гама от съоръжения, задоволяващи редица потребности на студентите. Най-големият от три кампуса на USQ по отношение на размера му, USQ Toowoomba предлага пълен опит в кампуса с жилищни колеж настаняване и богата гама от студентски живот дейности допълващи академичната програма.

USQ Toowoomba се намира в един от най-големите вътрешни градове на Австралия, само на един час четиридесет минути път с кола на запад от Бризбейн и в близост до летище Toowoomba Wellcamp.

USQ също предлага безплатна ежедневна услуга за междуградски автобуси между USQ Toowoomba, USQ Springfield и USQ Ipswich, която дава на студентите повече възможности и гъвкавост да посещават класове в зависимост от техните нужди.

USQ Springfield

USQ Springfield е свеж, модерен университет, разположен в сърцето на един от най-бързо развиващите се региони на Куинсланд.

USQ Springfield предлага широка гама от бакалавърски и следдипломни опции в оживена атмосфера само на 25 минути от Ipswich CBD, 45 минути от град Бризбейн и на един час от Голд Коуст.

Център за цифрово производство и представяне на университета, университетът включва индустриален стандарт за телевизионно и радиопроизводствено оборудване и репетиционни пространства, както и съвместни учебни зали, съвсем нови лаборатории.

Световният тренажор на USQ Springfield е първият по рода си в Куинсланд. Симулаторът на USQ е тесен корпусен самолет, в който студентите по авиация могат да възпроизведат цял ​​полет, както редовни, така и необичайни сценарии, докато извършват проверки и процедури.

USQ Ipswich

Кампусът Ipswich на USQ е на историческо място в един от най-старите градове на Австралия. Ние сме част от Ипсуич от 2006 г. насам и с нарастването на региона разширяваме ангажимента си към региона.

Училищният кампус на USQ Ipswich има великолепни гледки в града, както и зашеметяваща библиотека с жива тропическа гора. Кампусът е на 55 минути от град Бризбейн, на час и 15 минути от Голд Коуст, и е достъпен с обществен транспорт. Домът на Училището по здравеопазване и благополучие на USQ, USQ Ipswich включва специално изградени парамедицински учебни заведения и нови клинични лабораторни медицински центрове, спортни игрища, кафене и фитнес зала.

На линия

С онлайн изучаване на USQ, е по-лесно от всякога, за да се включи в живота ви. Ние се съсредоточаваме върху успеха на студентите, така че ние улесняваме за вас да се вписвате в нашите ориентирани към кариерата, напълно акредитирани степени в натоварения ви живот. Всъщност ние сме университетът номер едно в Куинсланд за завършилите работа на пълен работен ден (Проучване на дипломираните дестинации, 2014-2016 г.). Можете да изучавате на непълно работно време или на пълно работно време или да променяте натоварването си, докато животът ви се промени - класна стая е толкова близо, колкото компютърът ви.

Нашите студенти, които избират да учат онлайн, са много част от нашите общности в кампуса и са добре дошли да бъдат в колежа заедно с нас, както и да се възползват от широката гама от съоръжения и услуги за поддръжка, които можем да предложим.

Онлайн студентите имат достъп до гъвкавата си онлайн класна стая, която им позволява да избират къде учат, когато учат, и дори как учат. Не е чудно, че над 75% от нашите студенти избират да учат в този режим.

Международна студентска подкрепа

 • Безплатно летище събиране и трансфер до вашето настаняване за нови пристигащи студенти
 • Жилищни колежи и настаняване извън квартала
 • Международна студентска работна група на USQ Career Hub
 • Студентски благосъстояние, здраве, консултиране и благополучие
 • Подкрепа и услуги с много вяра
 • Редовни студентски събития и дейности
 • Средства за хората с увреждания.

Научете повече за международните услуги на USQ.

Къде да остана?

Ако планирате да учите в университета с USQ, има няколко възможности за настаняване, които да отговарят на всеки бюджет - всичко това е в непосредствена близост до всеки от кампусите на USQ. Научете повече за настаняване с USQ.

Готови ли сте да кандидатствате в USQ?

Прилагането за учене с USQ е лесно! Научете повече за процеса на кандидатстване и стартирайте приложението си. Не забравяйте, че няма такса за кандидатстване в USQ.

изследване

USQ се ангажира да извършва научни изследвания, които са не само академични, но ангажират се с индустрията и нашите заинтересовани страни и допринасят за иновациите, които облагодетелстват нашите общности, нацията и извън нея.

Ключът към нашата научноизследователска култура е да работи с индустрията, за да разбере проблемите, пред които е изправен секторът, и да развие съвместно нови идеи и технологии, които имат реално въздействие върху осезаемата полза. Имаме значителни научни възможности и опит в следните области:

 • Селско стопанство и агробизнес
 • астрофизика
 • Културно наследство и археология
 • Цифров живот
 • Науки за околната среда
 • Здраве и поведенчески науки
 • Математически науки и свръхзвукови
 • Материалознание и инженерна технология
 • Регионална общност и икономическо развитие

Ние сме международно признати за нашата работа в бъдещи материали и композитни материали, работейки в тясно сътрудничество с международни партньори в индустрията и други изследователски институции, за да определим жизнеспособни екологични решения за някои от най-големите световни стоки.

USQ се развива бързо и като глобален изследователски лидер в селскостопанските системи и управлението на устойчиви селски пейзажи, с научни изследвания в областта на екологичните науки, компютърните и математическите науки, селскостопанските науки и инженерството. Международните изследователски проекти в Азия спомагат за подобряването на напояването, производството на зеленчуци и търговията с кафе, между другото.

От суперхрани до регионално оцеляване на рака нашите изследователи работят за подобряване на качеството на живот за всички чрез нашите здравни изследвания. Проектите включват посрещане на уникалните потребности на регионалното и селското население чрез изследвания, обхващащи системите на здравеопазването, науката и технологиите, достъпа и грижите, инфраструктурата и иновациите. Изследователите на USQ изследват също така потенциала на функционалните храни да обърнат човешкото затлъстяване и хроничните възпалителни заболявания, осигурявайки основата, която в крайна сметка осигурява оптимални ползи за здравето, за да се намалят рисковете, свързани с хроничните смущения в начина на живот.

Студентите за следдипломна квалификация в USQ имат достъп до широка гама от съоръжения и са наставници от нашите изследователи и партньори, за да създадат динамична и възнаграждаваща среда. Иновативните програми на Higher degree by Research (HDR) на USQ разширяват хоризонтите на студентите и ги подготвят за предизвикателни кариери в избраните от тях области, за да повишат уменията си за намиране на работа и иновации.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Майсторът на науките (Research) дава уменията и възможностите, които трябва да продължат кариерата си в избраната от вас област научни изследвания. ... [+]

Подобрете изследователска кариера наука

The Магистър (Research) дава на уменията и възможностите, които трябва да продължат кариерата си в избраната от вас област научни изследвания. В тази степен, силно мотивирани и висококвалифицирани студенти задължават разширено изучаване да произвежда дисертация, основана на изследвания, които ще ви помогнат да развият своите изследователски умения в специализирана област на знанието, и се процедира по-нататък с вашата наука изследователска кариера.... [-]

Австралия Toowoomba Springfield
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

University of Southern Queensland (USQ)

Направете следващата си голяма стъпка в кариерата с магистърска степен по бизнес и иновации USQ му. Вие ще бъдете в състояние да изберете две специализации, които ще разш ... [+]

готови за бъдещата си кариера ли сте?

Направете следващата си голяма стъпка в кариерата с магистърска степен по бизнес и иновации USQ му.

Вие ще бъдете в състояние да изберете две специализации, които ще разширят знанията си, повишават квалификацията си и да се допълват вашите амбиции за кариера.

Специалности

Агробизнес (не се предлага през 2017 г.) Big Data и визуализация Управление на кризи ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ Enterprise Leadership финанси Общ международен бизнес Професионални комуникации Устойчив бизнес ... [-]
Австралия Toowoomba Springfield Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 72 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Целта на Учителя на Business Research е да тренирате в бизнес изследвания на високо ниво, както за академични или висши управленски цели. ... [+]

Вземете си изследователски умения на съвсем ново ниво

Целта на майстор на бизнес изследвания е да тренирате в бизнес изследвания на високо ниво, както за академични или висши управленски цели. Ще се извърши значителна част от изследванията в областта на вашите интереси, използвайки специфичните познания и напреднали изследователски техники, за да проучи решаването на проблема с управлението. Очаква се, че изследванията ви провежда в продължение на няколко години ще има важен принос за развитието на нови знания, развитие на общността и решения за индустрията и правителството.... [-]

Австралия Toowoomba Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 семестри
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Ако искате да стане професионален инженер, и има тригодишен инженерна степен по-, но без трудов стаж, капитанът на Инженеринг ще отида там. ... [+]

Получаване на промишлеността опит

Ако искате да станете професионален инженер и да имате тригодишна инженерна степен, но без трудов опит, Master of Engineering ще ви донесе там. В тази степен ще:

придобият практически практически лаборатория и опит промишленост да ви подготви за работа в инженерната професия прилага си проучване познания за реалния свят проблем в изследователски проект - чудесен трамплин за по-нататъшни научни степени, включително и вашата PhD. ... [-]
Австралия Toowoomba Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Магистър по Информационни Системи USQ ще ви даде умения да успеят в един все по-свързан свят, където нови предизвикателства са представени всеки ден. Тази степен ще ви да ... [+]

Качат на динамична кариера

Магистър по Информационни Системи USQ ще ви даде умения да успеят в един все по-свързан свят, където нови предизвикателства са представени всеки ден. Тази степен ще ви даде необходимите умения и опит, за да реализира потенциала на съществуващите технологии, да използват възможностите на новите и нововъзникващите технологии, за да помогне на организациите да получат бизнес стойност от използването на информационни технологии и системи.... [-]

Австралия Toowoomba Springfield Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 6 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Педагозите играят жизненоважна роля в развитието на капацитета на гражданите за използване на знания, за да се научат, развиват и участват в нашия съвременен свят. ... [+]

Commonwealth Подкрепа Място

Нататъшното си преподавателска кариера

Педагозите играят жизненоважна роля в развитието на капацитета на гражданите за използване на знания, за да се научат, развиват и участват в нашия съвременен свят. Майсторът на образованието:

има за цел да разшири познанията си, помагайки ви да се превърне в лидер в областта на образованието Предлага се напълно онлайн, дава гъвкавост, за да учат навсякъде и по всяко време. ... [-]
Австралия Toowoomba Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 семестри
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

А майстор на образованието (приложна лингвистика) е идеален, ако работите с втори език говорители и техните общности, или в областта на логопедична терапия и патология, с ... [+]

Подобряване на уменията за управление на комуникацията

A Магистър по образование (приложна лингвистика) е идеален, ако работите с втори език говорители и техните общности, или в областта на логопедична терапия и патология, свързани с нея здраве, психология или обучение в различни настройки, която изисква умения в управлението на комуникация и междукултурното взаимодействие.

гъвкавост Study ... [-]
Австралия Toowoomba Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 семестри
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Ако искате да станете счетоводител и вече имат бакалавърска или 8-единица не-счетоводна магистърска степен, капитанът на специализираните счетоводни ще отида там. Акцентъ ... [+]

Счетоводството е критична

Счетоводство е критичен компонент на всяка фирма или институция. Счетоводство като професия е видял голяма промяна през последните десетилетия, от чисто финансова фокус на икономическата отчетност към една по-сложна роля в рамките на бизнес организациите и управление. Счетоводната професия е също така разшири и да включва области като информационни системи, несъстоятелност и съдебномедицински разследвания.... [-]

Австралия Toowoomba Springfield Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 6 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Искате ли да се достави иновативни решения, използвайки напреднали умения в управлението на проекти? Разработен съвместно с индустрията, австралийския институт за управле ... [+]

Овладейте изкуството на управление на проекти

Искате ли да се достави иновативни решения, използвайки напреднали умения в управлението на проекти? Разработен съвместно с индустрията, австралийския институт за управление на проекти и Института за управление на проекта, магистър по управление на проекти USQ ще ви осигури с уменията и знанията, за да бъде лидер в областта на управлението на проекти.... [-]

Австралия Springfield Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 72 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Ако имате бакалавърска степен във всяка област, различна от образование и искате да станете учител, майстор на учене и преподаване USQ ще отида там. степен ниво Този изця ... [+]

Стани първично или вторично учителка

Ако имате бакалавърска степен във всяка област, различна от образование и искате да станете учител, майстор на учене и преподаване USQ ще отида там. степен ниво Този изцяло нов господар ще ви снабди с напреднал и цялостно разбиране на образованието и старателно да се подготвите за новия си кариера.

Специалности

Първичен ОСНОВНО

Професионален опит... [-]

Австралия Toowoomba Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 6 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Southern Queensland (USQ)

Ако сте завършили различна област и желаете да се преместите в ИТ или вече сте изучавали компютърна грамотност и искате да подобрите професионалните си умения, тогава тов ... [+]

Подобрете компютърните си умения

Ако сте завършили различна област и желаете да се преместите в ИТ или вече сте изучавали компютърна грамотност и искате да подобрите професионалните си умения, тогава това е степента за вас. Магистърската програма по компютърни технологии е предназначена да допълни вашите текущи познания и умения и да се отнесе към нуждите на Вашата професия или индустрия.... [-]

Австралия Toowoomba Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 6 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

USQ International | Become more (45 sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Куинсланд, Австралия
Уебсайт
Телефон
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Куинсланд, Австралия
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Бризбейн, Куинсланд, Австралия
Address
Австралия онлайн, Австралия
Телефон
undefined