The University of Western Australia

Представление

Прочетете официалното описание

Получете представа за това, което животът наистина харесва в UWA и научете какви са нашите ученици.

Гордеем се да заемаме първо място в Западна Австралия и да поставим в Топ 100 на университетите в световен мащаб.

5 звезди за студент:

  • Съотношение на учителите и търсенето на студенти (GUG 2018)
  • Седем от нашите теми са класирани в топ 50 в света (QS 2018)
  • Класирана на 91-во място в Топ 100 на университетите по света (ARWU 2017)

Жизнен опит на студентите

В непосредствена близост до река Суон, нашият кампус в Пърт е сред най-живописните в Австралия с икономски сгради от пясъчник, разположени сред градините, които са изброени в наследство. Ние сме само на 10 минути от главния търговски и бизнес район на Перт и в близост до много от зашеметяващите плажове на града.

В университета ще имате редица основни удобства, сред които кафенета, библиотеки, книжарници, жизнена културна сфера и тонове клубове и общества, които да се присъединят и да изпитат пълния живот на студентите. Нашата поддържаща студентска гилдия означава, че можете да опитате ръката си по доброволческа дейност, да получите независим съвет по редица въпроси или да посещавате едно от многото разнообразни събития в и извън университета.

Иновативна структура на курса

Каквито и да са целите ви, една степен на UWA създава свят на възможности. Около 40% от днешните работни места няма да съществуват след 20 години (CEDA, 2015 г.), затова вярваме в по-добрата подготовка за кариерата на бъдещето.

Нашата новаторска структура на курса е единствената по рода си в WA и се основава на глобален модел. Това означава, че можете да преследвате вашите интереси и да увеличите максимално възможностите си за кариера едновременно. Тази гъвкавост ви отличава от тълпата и е от ключово значение за бъдещето на вашата кариера.

Класации и рейтинги

Получихме петзвездни класации в търсенето на студенти и съотношението студент / персонал в "Пътеводителите за добри университети" 2018. Ува се нарежда на първо място в Западна Австралия и е международно признат за Топ 100 университет. Седем от нашите тематични области са класирани в топ 50 в света, според QS World University Rankings по тема 2018.

  • Селско и горско стопанство
  • Анатомия и физиология (13-ти)
  • Гражданско и строително инженерство
  • Земята и морските науки
  • Минерална и минна техника (11-ти)
  • Сценичните изкуства
  • Спортни теми

Резултати от обучението

Вашата UWA степен е инвестиция във вашето бъдеще. Нашите завършили постоянно надвишават средните национални заплати и степента на заетост на дипломираните от държавата. Ние празнуваме силни партньорства в индустрията, предлагайки практически опит в реалния свят, в допълнение към ценните възможности за професионална работа в мрежа. Този подход за практическо обучение е високо ценен от работодателите и гарантира готовност за кариера. Нашите възпитаници продължават да вдъхновяват и да дават положително въздействие върху обществото.

Промяна на света чрез изследвания

Като научно-изследователски университет, ние сме част от Групата на осемте (коалиция от водещи университети за научни изследвания в страната) и един от само двама австралийски членове на световната университетска мрежа. Ние също така сме член на фондацията на мрежата Matariki на висококачествени университети с висок процент на научноизследователска дейност, със специален фокус върху опита на студентите.

С течение на годините продължихме да привличаме висококачествен, световно признат персонал, изследователи и студенти, включително и нашия професор по нобелова позиция Бари Маршал, и ние получаваме около 80% от цялото финансиране за научни изследвания в университетите на WA годишно.

Места

Кроули

Address
Stirling Highway, 35
6009 Кроули, Западна Австралия, Австралия