Southern Cross Education Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Southern Cross Institute Образованието е горда да предложи и двете нашите местни студенти Мелбърн и чуждестранни студенти от цял ​​свят, най-добрите възможности, налични в осигуряването на всички да получат последен опит в придобиването на квалификация, което търсят.

Независимо дали студентът се обучава курс Сертификат или курс Advanced Diploma, нашият институт съчетава забавен интерактивен атмосфера, допълнена от един енергичен начин на преподаване. Цялото обучение включва един на един индивидуален подход към задоволяване на нуждите и нивото на уменията на ученика. Нашата гама от курсове е изчерпателна с нови курсове добавят често. Кратки семинари и курсове за сертификати, като например оказване на първа помощ са доставени често за местни студенти, фирми и членове на семейството, които желаят да разширят знанията си, когато времето е ограничено.

Всички ученици да изпитат спокойна среда за обучение на всички ни кампуси. Нашите чужбина студентски посетителите не само ще вземе вкъщи австралийски квалификация, призната в цял свят, но също така опит разнообразието Австралия може да предложи. От великолепния панорамен удивление Австралия може да предложи чак до голямата гама от възможности за устройване на работа ще имате веднъж вашата квалификация е пълна, Southern Cross Institute Образованието е правилният избор. Различни хора, различни от обучението и разнообразна доставка ще гарантира вашия успех.

Места

Мелбърн

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Мелбърн, Виктория, Австралия

Аделаида

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Аделаида, Южна Австралия, Австралия