La Trobe University

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата визия

La Trobe ще бъде University известен със своите постижения и иновациите във връзка с големите въпроси на нашето време, и за ентусиазма, за да направи разликата. La Trobe ще бъде една от трите най-добри университети в Victoria, един от най-добрите дузина национално и един от най-добрите 300 в международен план.

Нашите ценности

През 2012 г., като част от развитието на пет години стратегически план на университета "Future Ready" ние съчленен набор от ценности. Ние разработихме тези ценности чрез консултативен процес, включващ много персонал La Trobe. Петте ценности ръководят всичко, което правим.

В La Trobe University ние:

Обърнете поглед към света Предприемане на идеи и постижения с енергия Отнасяйте хората с уважение и работим заедно Са отворени, приятелски и честен Дръжте се отговорно за вземане на велики неща се случват

Стойностите са изразени чрез поведението и по време на първата част на 2013 г. ние ще проучи как La персонал Trobe и студенти могат да преведат нашите ценности в поведения, които генерират ползи за общностите, които си взаимодействат с и служат.

Нашето минало

La Trobe бе третата университет е създаден за Victoria, и е създадена с цел да допълва, но какво се различават от другите две. Нейните основатели се стремели да се създаде университет, който ще:

Осигуряване на достъпна алтернатива на две вече съществуващи университети Донеси университетското образование до северните предградия на Мелбърн Excel в редица избрани дисциплини

Оформена от епохата на нашето раждане, La Trobe разработил отличителен етос, който се присъедини към "социална ангажираност" с преследването на високи академични постижения. Отразявайки нашето желание да се ангажира с външния свят, нашите публични интелектуалци стават и остават сред най-ангажираните в нацията, и нашите възпитаници са едни от най-влиятелните им поколения са произведени. През 1980-те и 90-те години ние предефинира университет чрез нови отношения, особено в страна Victoria. Сега сме мулти-кампус университет и най-големият доставчик на висшето образование към региони на Виктория. Освен това ние имаме най-голямата регионална записването на континента Австралия университетите в Академик класация на световните университети "Top 500". La Trobe университет вече има някои от най-добрите изследователи в света в областта на точните и хуманитарните науки, допринасящи за постигането на тази класация.

La Trobe е световно признат университет, превръщайки живота на своите ученици, много е първият в семейството им да посещават университета, и играе важна роля в своите местни общности. Това са постижения, от които можем да се гордеем справедливо.

Нашето бъдеще

Времената се промениха, и начина, по който ние трябва да изиграем нашата роля в света, както и сложността и разходите за академични изследвания, са се променили с тях. Например, Северна Мелбърн се трансформира чрез разширяване на населението и нарастващото търсене на по-високо образование. Всички региони, които обслужваме са изправени пред нови предизвикателства, като в резултат на структурни промени в националните и световните икономики, заедно с екологичните и социалните предизвикателства. Студентите имат по-голям избор от всякога, и очакват високо качество на образователния опит, заедно с интригуващ, подходяща и гъвкава учебна програма. Проблемите пред нашето общество, и на които нашите курсове и изследователска дейност трябва да отговарят, са изменението на климата, застаряването на населението ни, възходът на значение и влияние в Азия, революцията в медицинските науки, и устойчивостта на обществата в лицето на бързи промени. Други предизвикателства, ще възникнат по време на продължителността на живота на този план, както и La Trobe ще бъде пъргав в отговор на тях.

Нашата история ни оборудва с подходяща формула за успех в такава среда. Нашата география, етос и академични силни могат да бъдат отправните точки за още по-жива и по-силен La Trobe, който запазва своята актуалност и остава верен на идеалите си.

Международна дейност

La Trobe е посветена да служи на световната общност чрез интернационализация, иновативни методи за преподаване и учене, и научните изследвания.

Това включва насърчаване на нашите студенти и персонал, за да придобият международен опит, разработване на учебни програми и извън границите на програмите за научни изследвания, както и диверсификация на нашия студент общност.

Силния международен фокус на университета се проявява и непрекъснато засилено в няколко ключови области на университета:

обучение

международно съответната учебна програма, която подготвя студентите да бъдат граждани на света, предприемачи, работодатели и служители набор от курсове и пътища, които отговарят на изискванията на различните пазари, в които работим, и които са доставени на сушата, във Виктория и Сидни, или офшорна с високо качество на преподаване транснационални партньори високо качество на академични взаимоотношения силни и продуктивни партньорства с доставчици на пътека на сушата и в морето

Проучване

силни международни партньорства за научни изследвания и международно насочени изследвания

ангажимент на Общността

възможности и подкрепа за чуждестранни студенти да се включат успешно в University им живот и в техните общности изключително силна ангажираност с работодателите, промишлеността и с възпитаници

Студентската мобилност

възможности за нашите ученици да участват в обмен на академични програми в чужбина и активни партньорства с над 150 институции в повече от 40 страни.

Места

Мелбърн

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Мелбърн, Виктория, Австралия

Бендиго

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Бендиго, Виктория, Австралия

Олбъри

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Олбъри, Нов Южен Уелс, Австралия

Мелбърн

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Милдура

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Милдура, Виктория, Австралия

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Виктория, Австралия

Сидни

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Програми