James Cook University Brisbane Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът Джеймс Кук (JCU) е вторият най-стар университет в Куинсланд и най-големият университет в тропиците в Австралия. Предлагайки превъзходство в преподаването и научните изследвания, JCU е жизнен университет с множество университети с основните си места в тропическите градове Куинсленд в Таунсвил и Кейрнс и модерни градски паметници в Сингапур и Бризбейн.

JCU се признава по целия свят за опита си в областта на морската биология, екологичните проучвания, тропичното здраве и туризма. Нашите професионални курсови програми са акредитирани от индустрията и професионалните асоциации и много професионалисти са гости лектори за нашите следдипломни програми. През последните пет години академиците на JCU са спечелили 31 национални награди за преподаване на отлични постижения от австралийския Съвет за преподаване и обучение - повече от много по-големи университети.

  • JCU е лидер в преподаването и изследванията, посветени на критичните предизвикателства пред тропиците в световен мащаб.
  • JCU се класира в топ 2% от университетите в предишната световна класация, Академичното класиране на световните университети (ARWU, 2017).
  • Наскоро класиран от Times Higher Education (THE) в "Топ 150 университети под 50" (2016 г.).
  • Първи в света за цитати в областта на екологията на кораловите рифове и е в първите три в своите области на изследване силата в екологията и околната среда, растителни и животински науки и геоложки науки.
  • JCU е международно призната за своето лидерство в преподаването и изследването на туризма.

Места

Бризбейн Сити

Address
4000 Бризбейн Сити, Куинсланд, Австралия