JMC Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1982 г. от John Martin Cass, JMC Academy първоначално е бил основан през Сидни да се отговори на търсенето на квалифицирани специалисти в развлекателната индустрия технология. От първия ден, JMC Academy направи първата копка като АвстралияЕ първият частен колеж да се класират за акредитация в областта на Audio Engineering, Цифрова телевизия и Digital Multimedia. Честване на над 31 години на образованието, JMC Academy останки АвстралияЕ водещ Creative Industries институция, предлагаща Degrees и Дипломи в музика, Audio Engineering, Кино и телевизионна продукция, Entertainment Business Management, 3D анимация и Game Design. С модерни-дизайн кампуси, текущи ъпгрейди технологии, специален екип от преподаватели и професионалисти в индустрията, както и мрежа от международен майстор класа преподаватели, JMC Academy е поела ангажимент за осигуряване на нашите възпитаници да направят своя собствена незаличима следа върху промишлеността.

JMC AcademyЕ крайната цел е да достави вдъхновяващи и технологично усъвършенствани програми, които се погрижат за глобалните нужди на творческите индустрии. Чрез насърчаването, подкрепа и наставничество, студенти, които споделят една истинска страст и отдаденост за тези индустрии, ние сме в състояние да ги насочи в удовлетворяващи кариери.

Места

Сидни

Address
JMC Academy
561 Harris Street
Ultimo

NSW 2007 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Мелбърн

Address
JMC Academy
169-171 Bank Street
South Melbourne

VIC 3205 Мелбърн, Виктория, Австралия

Бризбейн

Address
JMC Academy
75 Grey Street
South Brisbane

QLD 4101 Бризбейн, Куинсланд, Австралия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: