Impact English College

Представление

Прочетете официалното описание

За Impact

Impact English College бе номиниран в последните пет колежи в 2012 STM Star Awards - южното полукълбо. Само 4 училища в Австралия, направени в този списък и само един колеж в Мелбърн направи селекция УДАР!

Ние сме много горди, че това предварителният избор, признава качеството и всеотдайността на нашите служители и учители, и устройството на въздействието, за да направим най-доброто възможно. Това е една от точките на разлика, която ще изпитат най-Impact English College. Нашите служители и учители може да се вярва, че винаги правя много си най-доброто за вас.

Impact English College предлага широка гама от интензивни и практически курсове по английски език, доставени от напълно квалифицирани и професионални учители. Ние можем да ви помогне да се постигне тази IELTS резултат, да научат английски език за работата, която имате или биха искали да имат, или просто да ви помогне да получите около този прекрасен град и държава. Impact English College е новатор. Нови курсове и програми за запълване на нуждите на нашите студенти са били въведени на регулярна основа, и най-скоро сме свидетели на въвеждането на Kick-Start програмата Бариста опит работа и откриването на изпит център Impact Cambridge. И все още има повече, за да дойде!

Impact осигурява на своите студенти с модерни, чисти и удобни съоръжения и атмосфера една жизнена обучение е очевидно в цялата колегия. Ние сме удобно разположен в сърцето на града, заобиколен от магазини, ресторанти и нощен живот. Един блок от Southern Cross Station Мелбърн и с трамваи на Мелбърн, минаващи точно до вратата, означава, че ние сме лесни за намиране и лесно да стигнем до навсякъде в Мелбърн.

Мелбърн е било гласувано най-добрият град за живеене в света по много поводи, за последен път през август 2012 г. и като Melbourne е неофициален културен и учебен център на Австралия, че има смисъл само да изберем нашия град, за да учат английски език, или нещо друго за този въпрос .

Защо Impact? Точки на Разлика:

Наградата спечели училище

Широка гама от курсове

General English | Business English | IELTS / EAP | Cambridge FCE и CAE Подготовка | Бариста / Café English | Умения за TESOL / ТКТ

По-малките класове - средно 13 ученици в един клас

Клас на въздействието се наблюдава внимателно по отношение на размер, за да се постигне максимален размер на индивидуално внимание на всеки студент може да получи и ефективността на нашите интерактивни програми за обучение.

Само Strict English политика

Най-добрият начин да се подобри английския си е да го използвате през цялото време. Студентите в Impact са длъжни да се ангажират с нашия "само на английски език" политика.

Резултатите говорят сами за себе си! Студенти на въздействието са по-уверени относно използването English ежедневието във всяка ситуация.

Национално Акредитирани курсове (NEAS, ASQA / TESQA)

Всички курсове в Impact са акредитирани от национален орган - NEAS) и регистрирани през австралийските правителствени агенции - ASQA / TESQA. Това означава, че качеството на колегията и на курсовете е гарантирано.

Практически / реалния живот програми за изучаване на английски

Уроци по английски Impact College са съсредоточени върху конкретните умения и ситуации, които ще бъдат от най-голяма стойност за студентите за постигане на целите си.

Текуща оценка

Нашите учители да следят и да докладват за напредъка на учениците на база текущи, чрез наблюдение на работата в клас, домашна работа и задачи, и по-официално изпитване. Нашата гъвкава система дава възможност на учениците за постигане на напредък към следващото ниво в техните собствени темпове.

Квалифицирани учители, които са страстни и ангажирано

Всички учители на въздействието са напълно квалифицирани и с опит в преподаването на английски като втори език. Преподаване Impact персонал включва учители, които са IELTS и Cambridge ESOL изпитващите. Ние също така предоставя на текущата програма за професионално развитие на учителите и персонала.

Хората, които разбират

Всички служители и учители в Impact English College са имали опит на живот, учи или работи в чужда страна, така че те да разберат от първа ръка точно това, което нашите студенти изпитват. Персонал на въздействието говорят широк спектър от езици, и трябва студенти се нуждаят от помощ в техния първи език, обикновено е възможно.

Места

Мелбърн

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Програми

Това училище също предлага: