International Institute of Business & Technology - Australia

Представление

Прочетете официалното описание

Международният институт по бизнес и технологии (IIBT) е високо уважаван, правителството одобри висшето образование и професионалното образование и обучение доставчик на предварително университет, първата година университетски и английски програми.

Ние предлагаме напълно акредитирани и национално признати дипломи и сертификати, включително диплома по бизнес администрация общ английски и Сертификати III и IV в Academic English. Нашите програми са предназначени да ви снабди с основните умения за университет и успешното приключване на нашите програми гарантирано ви влизане в един от партньорските университети IIBT си.

Проучване с IIBT в нашата нова цел изградена високотехнологична съоръжение в Victoria Park границата на Perth КБР и да се насладите на най-добрите в учебна среда, с най-висок калибър на преподавателския състав.

IIBT Стипендии

Research ни показва, че най-добрите резултати по отношение на живота и университетски не винаги са най-добрите ученици в гимназията. Като признание за този IIBT е разработила гама от стипендии, предназначени да признае потенциала за постижение в кръг от хора.

Тези стипендии всички се отнасят за IIBT диплома по бизнес администрация (Dip BA), който е висше образование, квалификация, еквивалентна на първия курс на университетското образование. На успешно завършилите завършване ще формулират в една от няколко от най-добрите университети директно във втората година, включително Къртин и ECU в WA. BA The Dip е бизнес, основан квалификация, но студентите могат да артикулират в повечето специалности в ECU и редица бизнес и човечеството курсове в Къртин с пълен кредит. Моля, говорете с кариерен консултант в IIBT за повече информация.

Frank Pyke Scholarship

Стипендията Frank Pyke е предназначена да възнагради и насърчи West Australian гимназията и зряла възраст с трудности, които не са признати чрез обичайните мерки като Атар резултати.

Тип Student: Битови студенти Отворено за: една стипендия на WA училище и две зрял възраст. Приложимо курс: Dip BA Сума: 20% субсидия от разходите за обучение. Определя се от Scholarship Selection комитет.

Президентът Scholarship

Стипендията председатели е предназначено да разпознава високи академични постижения в международни студенти. Учениците постигат най-високите оценки в своя курс родна страна / университет или в топ 10% от своите English Language кохорта в English Language колеж IIBT са допустими за тази стипендия.

Тип Student: Международен студентски Отворено за: Топ 10% от учениците в тяхната кохорта в Academic English в IIBT или международните студенти, постигнали по-голям от 85% в тяхната гимназия Завършил изпит. Приложимо курс: Dip BA Сума: 20% намаление на разходите за обучение. Определя се от Scholarship Selection комитет.

Fred Emery Excellence в Академик Achievement Scholarship

The Fred Emery високи постижения в областта Академик Achievement Scholarship е предназначена да възнагради студенти висока производителност и зрели на възраст лица, които чрез своите проучвания са показали изключителни лични усилия, решителност и ангажираност.

Тип Student: Битови студенти Отворено за: Високи академични и други постижения на високи постижения. Принцип училище и или друг подходящ Надписът трябва да има. Ограничени до 1 на прием на Dip BA Приложимо курс: Dip BA Сума: 50% или 100% от общите разходи за курса. Определя се от Scholarship Selection комитет.

IIBT Финансова подкрепа Scholarship

Тази стипендия е предназначена за подкрепа на студенти, които не са в състояние да поемат разходите за висше образование, поради финансови затруднения.

Тип Student: Битови Студенти и в момента, приети международни студенти. Отворена за: Бъдещите и настоящите вътрешни и международни записани студенти. Ограничени до 1 на прием на Dip BA Приложимо курс: Dip BA Сума: 50% или 100% от общите разходи за курса. Определя се от Scholarship Selection комитет.

IIBT жените Scholarship

Тази стипендия е за зрели жени на възраст (20 и повече години), които преди това са пропуснали възможността да учат в по-висока степен на образование.

Тип Student: Битови студенти Отворена за: зряла възраст жените (20yo +) Ограничени до 1 на прием на Dip BA Приложимо курс: Dip BA Сума: 50% или 100% от общите разходи за курса. Определя се от Scholarship Selection комитет.

IIBT Местно Scholarship

Тази стипендия е за местни хора, които са в състояние да демонстрира ангажимент към местните общност и ангажимент да учат в по-висока степен на образование.

Тип Student: Битови коренното студенти Отворена за: Всички австралийски Местното население Ограничени до 1 на прием на Dip BA Приложимо курс: Dip BA Сума: 50% или 100% от общите разходи за курса. Определя се от Scholarship Selection комитет.

Всички стипендии изискват от кандидатите трябва да отговарят на академичните и английски изискванията на курса, в допълнение към специфичните критерии за стипендията те кандидатствате.

Места

Пърт

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Пърт, Западна Австралия, Австралия