Edith Cowan University Online

Представление

Прочетете официалното описание

Превъзходство в образованието на една ръка разстояние

Поставете обучение около живота си и завършете по-рано с нашите гъвкави и достъпни ускорени и 100% онлайн следдипломни курсове.

Образование, което обогатява обществото

Университетът Едит Коуан е млад и прогресивен университет със силна репутация за високи постижения в преподаването. 12 години подред бяхме оценени като максимум пет звезди за качество на преподаване.

Репутацията ни за качество на преподаване и опит на учениците е изградена върху продуктивните взаимоотношения с нашите студенти и с индустрията, правителството, общностите и нашите възпитаници; споделяне на знания в полза на всички.

От нашето начало през 1902 г. като учителски колеж в Клермонт, ние сме начело на образованието на учители повече от 100 години. Ние сме създадени като университет през 1991 г. със студенти, които учат в университета, онлайн и сега в новия ни ускорен модел на обучение - ECU Accelerated Online. Днес имаме повече от 30 000 студенти и следдипломни студенти, а близо 5 500 от нашите студенти учат онлайн в известна степен.

Студентите и завършилите в ECU са сред най-добрите в света, с много изпълняващи решаващи роли в нашето общество. Техните изключителни постижения са признати в цяла Австралия и в международен план чрез награди, безвъзмездни средства, стипендии и награди.

Нашето наследство и ценности

ECU е кръстен на Едит Диркси Коуън, първата жена, избрана в австралийския парламент. Животът й беше посветен на вярата, че образованието е ключът към растежа, промените и усъвършенстването в обществото. Това задвижва нашата цел да трансформираме живота и да обогатяваме обществото чрез образование и изследвания.

Всичко, което правим в ECU, е подкрепено от нашите ценности:

  • Целостност - да бъдете етични, честни и справедливи
  • Уважение - отчитане на мненията и ценностите на другите
  • Рационално разследване - мотивирано от доказателства и разсъждения
  • Лични постижения - демонстриране на най-високите лични и професионални стандарти

Защо да учат в ECU

100% онлайн

Нашите курсове се доставят 100% онлайн без ангажименти в университета и са проектирани да бъдат достъпни и лесни за използване, така че да можете да балансирате обучението с професионалния си живот.

Ускорено

Завършете и напредвайте в кариерата си по-рано от традиционните варианти за обучение на непълно работно време.Качествено обучение

Класирани пет звезди от Ръководството за добри университети за качество на преподаване 13 години подред - единственият публичен университет в Австралия, който е получил толкова постоянно одобрение за качество на преподаване.

Студентски опит

Пет години подред се класира като публичен университет в Австралия за студентски опит (показатели за качество за обучение и преподаване, 2020 г.).

Студентска подкрепа

Получавайте академична подкрепа и обратна връзка от вашите преподаватели, както и специализиран съветник за студентски успех, който да ви подкрепи с всички въпроси, които не са академични.

Станете специалист

Възползвайте се от възможността да се специализирате във вашата област на интерес и да станете експерт във вашата област.


ECU Online

Учене онлайн

Всеки се учи по различен начин

Може да отнеме време, за да намерите най-добрия метод за изследване за вас. Може би ще научите по-ефективно, ако разчупите изследването си на парчета с размер на хапки, а не на дълги сесии. Можете също така да насрочите проучването си по време, което е най-добро за вашия мозък, независимо дали това е рано сутрин или вечер.

Подгответе и планирайте

Планирането е задължително, особено през натоварените седмици. Физическият планиращ може да ви помогне да видите всичко от пръв поглед. Полезно е да маркирате основните ресурси и да поръчате предварително своите учебници, уеб ресурси и тетрадки, за да сте сигурни, че сте подготвени колкото е възможно преди да започнете. Ако имате учебници, поръчайте ги рано и намерете време да влезете в учебната среда преди началото на учебния период, за да научите как работи всичко.

Кажете на приятелите и семейството си

Информирайте приятелите и семейството си за ангажираността си да учите. Когато сте разказали на другите за целите си, те могат да ви помогнат да ви мотивират и също така ще ви помогнат да кажете „не“ на случайните социални ангажименти, ако е необходимо, за да завършите оценка.

Отделете време навън, когато имате нужда

Изследванията сочат, че редовните почивки по време на учене могат да бъдат ключ към творчеството и ученето. Важно е да имате престой, когато балансирате много ангажименти, защото това може да ви помогне да останете съсредоточени, когато учите. Независимо дали става дума за разходка, чат с приятел или някакво упражнение, отделете време, когато можете да нулирате и презаредите.

Обърнете се към вашия съветник за успех на студентите

Можете да се свържете с вашия специализиран съветник за студентски успех с въпроси или притеснения чрез телефон или имейл. Редовният контакт с вашия съветник за успех може да ви помогне да се мотивирате. Ако някога имате въпрос, на който не могат да отговорят, те ще намерят най-добрия човек, който да ви помогне. Не забравяйте, че да учат онлайн не означава да се учи сам.

Места

Пърт

Address
Пърт, Западна Австралия, Австралия

Mount Lawley

Address
Bradford Street,2
6050 Mount Lawley, Западна Австралия, Австралия

East Bunbury

Address
Robertson Drive,585
6230 East Bunbury, Западна Австралия, Австралия