Прочетете официалното описание

Deakin University е най-висок рейтинг университет с възпитаници от световна класа. Deakin се класира в топ 3% от университети по цял свят и има силна репутация за удовлетвореност на студентите.

Отраслово-фокусирани специалности и силна международна перспектива означава, че завършилите Deakin са готови за глобалната работното място.

Нашият подход към обучението поставя акцент върху реалния свят опит и професионална практика, но без да се жертва нашия ангажимент за високо качество на научните изследвания. Deakin е млада динамична университет, който предлага изследвания студенти шанса да правят нововъведения и да се развиват.

Институт за граничния Материали

Признат за един от водещите материали изследователски организации в Австралия, Института за граничния материали (IFM) насърчава иновациите и високите постижения в науката за материалите и инженерни изследвания.

IFM е създадена, за да отговори на някои от най-големите предизвикателства пред обществото чрез иновации в материалите дизайн и производителност. Нашата цел е да разработи иновативни производствени технологии; и енергийна ефективност, използване на ресурсите и устойчивостта на инфраструктурата.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Магистърът по философия (Electromaterials) предлага уникално научно обучение, което да ви подготви за редица вълнуващи бъдещи кариери. Тя осигурява както пътя към бъдещит ... [+]

Магистърът по философия (Electromaterials) предлага уникално научно обучение, което да ви подготви за редица вълнуващи бъдещи кариери. Тя осигурява както пътя към бъдещите докторски програми, така и обучението за бъдещи работни места в енергийните, производствените и здравните арени.

Това е вашият шанс да откриете нови материали и да разработите интелигентни устройства, които да ви помогнат да разрешите някои от най-предизвикателните глобални проблеми в днешно време.... [-]

Австралия Уолонгонг Бърууд
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials