Bond University

Представление

Прочетете официалното описание

Точно сега, този момент, светът се променя. Големите промени, малки промени, промени в климата, скоростни промени ... Бъдещето принадлежи на тези, които правят историята сега, най-бързи мислители, действащи на краката си сега, и новаторите пламнал нови трасета в момента. С толкова много случва в света, защо да не би да научите от точно сега?

Начинът, по който ние се учим на Бонд университет означава, че никога няма да бъде забравен. Ще изпитате неща в Бонд, който ще ви даде тласък. В Бонд университет, ще се научите как да се учи в сега. Ние се оспорва, доброволчество, практикуване и сътрудничество. Точно сега, можете да научите от всеки и всичко от един университет, който цени сега.

Както първия частен университет с нестопанска цел на Австралия, Бонд университет се стреми да бъде международно призната като водещ независим университет, пропити с духа на иновации, ангажимент да окаже влияние и всеотдайност да вдъхнови бъдещите специалисти, които споделят персонални и трансформационната студент опит.Защо Бонд?Защото ние правим нещата по различен начин.От гледна точка на студент, Бонд университет стои сам. Причината поради която? Ами, всъщност има три от тях, всички, които добавят до далеч по-добър университет опит и изход за вас - независимо от коя област на обучение, за да изберете. Завършите СТЕПЕН SOONER В Бонд, че няма да се губи време с дълги паузи между семестъра. В момента тече три пълни семестъра годишно, с прием през януари, май и септември. Това означава за някои програми, които могат да завършат 12-предмет магистърска в само една година. Това означава също, че не е нужно да се изчака, докато през февруари или юли, за да започнем вашата степен. Ако сте готови да получите вашето бъдеще в ход, следващата ни прием е точно зад ъгъла.СЕ ментор световни лидери академици персонализирана преподаване философия Бонд означава, че вие ​​ще научите в по-малки размери клас с безпрецедентна един-на-един достъп до вашите преподаватели. Дори и извън времето клас, нашите учени, имат политика на отворени врати, че означава, че те не само ще ви познавам по име, те ще активно наставник напредъка си.Завършил по-добре подготвени В Бонд, ние вярваме, че образованието излиза извън класната стая. Част от нашия уникален подход е да ви помогне да се развие стабилна основа на лидерски качества, които ще ви подготвят за успех и бърза прогресия кариера. Ето защо нашите възпитаници са първи избор за много работодатели. Те са веднага различима на работното място за тяхното доверие, зрялост, глобалната осведоменост, комуникационни умения и лидерски качества. Bond ви създава, за да успее.

Места

Robina

Bond University

Address
14 University Drive
4226 Robina, Куинсланд, Австралия
Телефон
+61 7 5595 1111

Програми

Магистър