Academy of Information Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Изборът на правилния доставчик на образование е може би най-важното решение, което някога ще направи. Ръце на практически подход AIT ще ви даде по-задълбочен опит и широк набор от инструменти, за да гарантира успеха си в творческите и цифрови индустрии.

AIT предлага бакалавърски степени и дипломни курсове, където можете да се специализират в филм полага, Games Design, Анимация, Digital Design, Apps & Софтуер развитие и бизнес. Нашите курсове са силно фокусирани върху осигуряването сте 'работа готов ", като ви дава практически и персонализирано обучение, възможности за стаж, развитие на портфейла и индустриални връзки.

Нашият холистичен подход към образованието си означава, че ние не просто произвеждаме дизайнери или аниматори с едно умение, което да ви помогне да станат професионалисти с широк спектър от таланти, които могат да се адаптират и да се развиват непрекъснато променящите се нужди на индустрията. Ето защо AIT е най-добрият избор за креативни хора.

Ние разбираме индустрия Ние сме бързо да улови и да се адаптира към непрекъснато променящите се тенденции, за да се гарантира, че нашите ученици имат конкурентно предимство с най-новите знания и практически умения, които са желани в индустрията.

Персонализирани Experience Нашата кампус е интимен, така че те познавам по име и може да предложи голямо персонализирана подкрепа. Нашите малки размери класа означават, ще научите в спокойна и сплотена атмосфера, където повече индивидуално внимание е отделено на вашия образователен опит. AIT е страхотно място да получите насоки за вашия път в кариерата, тъй като нашите учители да имат успех си като техен приоритет номер едно.

Качествени курсове AIT е с отлична репутация за предлагане на качествени курсове. AIT е призната от Australian компютърно общество и е първото висше доставчик в Австралия, за да предлагат бакалавърска IT (мобилни приложения за развитие). Курсове AIT ви позволяват да продължат образованието си в магистърски или следдипломни курсове в Австралия водещи университети.

Държавата на най-съвременните Campus Ние имаме една жизнена среда за обучение както вътре, така и извън кампуса, който е центриран около творчеството и открито пространство. Имаме приятелска и мултикултурна среда, която прави нашите студенти да се чувстват като у дома си в университета и им дава свободата да развиват своите творчески умения.

Най-съвременна техника и софтуер Можете да овладеят изкуството на интерактивни дигитални медии с нашата широка гама от професионална мултимедийно оборудване и софтуер, като например първата Markerless Motion Capture система на Австралия, Unreal Kit развитие (UDK), мощен Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox и Adobe Creative Cloud Suite на.

Придобият практически опит в бизнеса Ще научите основните методи за управление на проекти, маркетингови умения и работни рамки, за да се гарантира, че знаете как да се подготви и да представи портфолиото си от произведения на пазара. AIT цели за всички ученици, за да бъдат готови за работа "чрез семинари за професионално развитие и възможностите за мрежовата индустрия.

А широка гама от умения Студенти AIT занималня широк кръг от теми и методи в медийното пространство цифров. Това означава, че ще се развие значително дигитални умения, които могат да бъдат прехвърлени в множество области, в рамките на творческите индустрии. AIT е една от малкото организации в Австралия, за да учат, със система за улавяне на движение markerless което означава, че ще завършат с уникален и индустрията съответен опит.

Fast Track Вашият Образование Нашата гъвкава структура на курса, редовни начални дати и целогодишно класове означават, че може бързо да следите образование и да завърши бакалавърска степен по само 2 години.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Одобрен Битови студенти имат достъп до FEE-HELP & VET FEE-HELP одобрен курсове, така че не е нужно да се заплаща авансово такса за обучение и могат да учат с финансовата мир на ума.

Път към University Курсове AIT осигуряват пътища към Университета на Сидни, в Университета на Уолонгонг, Macquarie университет, Университета на Централна Куинсланд и Технологичния университет в Сидни.

Места

Сидни

AIT Academy of Information Technology

Address
Level 2, 7 Kelly Street
2007 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия
Телефон
+61 2 9211 8399

Програми

Това училище също предлага: