непълно работно време MSC корабоплаването и транспорта

Общ преглед

Описание на програмата

Обективен

Учителят Почасова на науката за доставка и транспорт на програмата ви предлага комбинация от задълбочени знания и умения за обучение, като ви дава възможност да изпълняват управленски длъжности в корабоплаването и транспорта. Като участник на програмата, която ще бъде изложена на мултидисциплинарен оглед по въпросите на морската, пристанищни, транспорт и логистика и до сложни управленски проблеми. Програмата на непълно работно време е специално разработен, за да амбициозни професионалисти, които искат да съчетаят кариерата си с още по-високо образование.

Програма Структура

Програмата на непълно работно време е с обща продължителност от две години и три месеца. Тя се състои от четири основни модула с различни курсове и окончателно модул, който е посветен на изследователска теза. Вие ще имате класове два пъти седмично по време на вечерните часове (вторник и четвъртък, 6: 30-9: 30 PM). Всеки 5-6 седмици в пълен ден в петък е насрочено за екскурзии и практическо обучение, като например управление на игри и упражнения на симулатор.

Програмата предлага различни средства за трансфер на знания и развиване на умения, включително лекции, семинари, решаване задачи, презентации и практическо обучение. От вас се очаква да се подготвят активно за вашите класове, тъй като те се използват главно за обсъждане и размисъл.

Занятията вечерни и курсовите задачи ще ви позволи да взаимодействат с вашите състуденти, да споделят мисли, да се обсъждат и анализират. Вие ще се оценява с помощта на доклади, презентации и писмените изпити. Програмата е напълно преподава на английски език на Campus.

FAQ

University местоположение: Lloydstraat 300, Ротердам (Холандия) Корпус: на разположение на STC-Safeport близо до Университета за прибл. € 500 / месец Източник на финансиране: Университетът не предлага финансиране. Други източници на финансиране могат да бъдат намерени в https://www.studyinholland.nl/scholarships Изисквания за кандидатстване: бакалавър, английски ниво - моля, вижте формуляра за кандидатстване за списък на документите, които трябва да представят.

Повече информация

За подробности за програмата, моля посетете нашия уеб сайт www.stc-nmu.eu. За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете Службата за прием.

Телефон: +31 10 448 6060

Е-мейл: info@stc-nmu.eu

Присъединете се към нас във Linked-в, Facebook и Twitter (stcnmu)!

Последна актуализация Авг. 2017

За учебното заведение

Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port a ... Научете повече

Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port and shipping professionals. This program is provided in Rotterdam, the Netherlands. Свиване