мс по бизнес администрация (MBA)

Общ преглед

Описание на програмата

Степен A бизнес администрация може да даде на студентите с различни кариери, вариращи от публичната политика към международните финанси за банковото дело. Счетоводните и Бизнес мениджмънт, финанси, и департамента по икономика предлагат 33-кредитна магистърска степен по бизнес администрация с пет възможности за специализация: икономически анализ, глобален бизнес, счетоводни, общ бизнес, бизнес разузнаване и анализ на данни.

Първи вариант е по-гъвкав и дава възможност на учениците да изследват различни области на икономиката, включително здравето на икономиката, публичните финанси и държавната политика, и международната търговия. Вариант две е по-фокусиран и е изрично за студенти с интерес към глобалния бизнес. Тя включва курсове в глобалните финанси и управление, международна икономика и финанси, договаряне и разрешаването на конфликти, глобалната бизнес среда, и на международно управление на човешките ресурси.

Вариант три е за студенти, които имат интереси в областта на счетоводството. Не се изисква бакалавърска степен по счетоводство. Този вариант обаче е отворен само за студенти, които са взели Счетоводство 2001, 3001, 3011, 3021, и 3101 (уводна счетоводни, управленско счетоводство, финансово-счетоводни, данъчни и доходите) или еквивалентно.

Вариант четири е по-гъвкав основен за интересуващите се от общия бизнес. Тя представлява интерес за тези, които може да са имали предишна студент или възпитаник курсова в бизнеса и искате да се получи общ бизнес степен, а също и за тези, които никога преди не са имали такива курсови работи и искате да получите бизнес степен. Тя може да се персонализира от студента да интереси на студента в широк диапазон от бизнес теми.

Вариант пет е за студенти, интересуващи се от кариера в приложените статистически анализ или за бизнес анализи.

Всички кандидати трябва да имат бакалавърски курсове по макроикономика, микроикономика, статистика, и смятане.

Последна актуализация Ноем. 2015

За учебното заведение

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Научете повече

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Свиване