мс в професионален науката: биотехнологии

Общ преглед

Описание на програмата

Магистърска Американски университет степен по биотехнологии съчетава курсова работа по геномика и бизнес с възможност за провеждане проучване в областта на неврологията, предприемачество и други професионални научни специалности. Учебният план предвижда студентите с инструментите, необходими за кариера в:

  • Биотехнология Industry
  • Genome Research Институции
  • Правителствени регулаторните агенции

Студентите придобиват основни компетенции по статистика и изследователска дейност методи, докато усвояването съдържание в геномиката, протеомиката, неврологията, биохимията, молекулярната биология, управление, и предприемачеството. Студентите ще се приспособят своите курс на обучение в зависимост от техните интереси и цели в кариерата.

Програмата дава възможност за ръце на опит с стаж и научните изследвания последния градивен. Учениците ще имат възможност да се преведат техните научни идеи в бизнес начинание. Завършилите програмата ще са натрупали знания и умения, за да бъдат новатори в рамките на професионална наука работната сила.

Достъп до програмата

В допълнение към изпълнението на минималните изисквания за университетски възпитаник проучване, кандидатите трябва да са взели студентски научни курсове, подходящи за концентрацията, или имат значителен практически опит в съответната област, а науката. Необходима е кумулативна бакалавърска степен точка средно 3.00 (по десетобалната 4.00). Специфични курсове, необходими за подготовка за въвеждане ще бъдат идентифицирани чрез интервюта със заявителя програмата.

Специалности Изисквания

  • 36 кредитни часа одобрена Завършил работа
  • Capstone опит: 6 кредитни часа в курсове за 600-високо ниво, както са одобрени от факултет съветник, с класове на B или по-добра

Студентите участват в noncredit работни срещи и семинари за професионални умения и актуални въпроси в областта на науката и технологиите. От студентите се изисква да демонстрира умения в тези области, като част от проекта на последния градивен, стаж, и задължително представяне.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The College of Arts and Sciences at American University offers you a challenging liberal arts education within a vibrant and diverse community of students from all 50 states and 150 countries.

The College of Arts and Sciences at American University offers you a challenging liberal arts education within a vibrant and diverse community of students from all 50 states and 150 countries. Свиване