майстор в световните продажби и маркетинг

Общ преглед

Описание на програмата

майстор в глобалните продажби и маркетинг

Вие се интересувате от междукултурни предизвикателства, създадени от глобализацията на световната икономика ли сте? Прави ли ви се работи в сектора на износа, или бихте искали дори да отидат в чужбина и да живеят международен живот най-малко в продължение на няколко години? Износа икономика на Австрия успя в създаването на международните стандарти в много области, особено в промишлени инсталации, машини и технически стоки. Тези глобални операции генерират голямо търсене на подходяща квалификация за продажби и маркетинг персонал. Магистърската програма "Глобални продажби и маркетинг" (GSM) тренира можете да разработват и управляват бъдещите продажби, управление за продажби и маркетинг дейностите за международни компании.

Езикът на преподаване е английски.

"Център Cross-културен мениджмънт и развиващите се пазари" също така се занимава с научно-изследователски проекти, свързани с междукултурното управление.

Информация

  • Степен: Магистър по бизнес (MA)
  • Продължителност: 4 семестъра (120 ECTS)
  • Годишен прием: 35
  • Организация: пълно работно време (от сряда до събота, позволява работа допълнително ограничен дейности); непълно работно време (петък следобед и събота + една интензивна седмица в годината)
  • Прием: Завършени бакалавърска или магистърска степен по икономика и английски фон.
  • Приложение: Online от 30 юни най-късно. Като нестопанска Европейския срок Citizen е 31 март!
  • Език на обучение: 100% English
  • Процедури за приемане: Интервю, Казус, тестове
  • Задължителна семестър в чужбина: Възможност да учи в един от нашите университети-партньори по време на втората половина.

За най-добрите студенти, ние предлагаме няколко възможности двойни степен.

Продажби и управление на продажбите

Вие ще бъдете в състояние да се концептуализира, оцени, бутнете напред и контролира стратегическите решения за продажби. Ще разберете многобройните пластове на обект "Продажби" от гледна точка на иновациите например, напречно културен мениджмънт, покупка и развиват логични алтернативи за проактивно действие за себе си.

B2B маркетинг

Вие ще бъдете в състояние да разработи и тласък стратегическа концепция маркетинг на инвестиционни стоки, включително фоновите предизвикателства на кръстосаното културен характер. Вие ще придобият по-задълбочени познания за спецификата на организационно поведение купуване и ще бъде в състояние да взема решения, свързани с маркетинг на базата на задълбочени анализи.

Cross-културни, продажба и управление на

Вие ще получите дълбоко запознаване с културните различия и прилики по целия свят, за да ви даде възможност да реагира по професионален начин, когато се сблъскват с предизвикателства от този вид. Задължителното семестър в чужбина и екскурзии ще ви даде допълнително дълбоки междукултурните познания.

Практически умения

Както програма "Университет за приложни науки", ние се свържете сложна структура на научните среди, необходими с незабавното прилагане в реално индустриална живот, особено в ЕС като на вътрешния пазар и в развиващите се пазари.

Управленски и лидерски умения

Специален модул ще ви даде възможност да развият добри познания в управлението и на ръководни предизвикателства на международен профил на работни места.

Специализация

В семестър 3, програмата предлага интензивен специализация в двете B2B-Маркетинг и Управление на продажбите, с цел да задълбочи познанията си в тези области.

The Географски фокус на програмата е върху ЕС като "вътрешния пазар" и на развиващите се пазари.

Профили за кариерата

Ръководството на глобални B2B и сервизни пазари се нуждае от ентусиазирани продажби ориентирани лидерски личности, които са в състояние да развиват и напредват сложни процеси за продажба на определени пазари и техните култури.

В основата на всичко, което е по-дълбоко разбиране на организационно поведение купуване унд развитието и управлението на маркетинг-продажби и концепции за сложни комбинации от продукти и услуги за международни пазари с кръстосани културни предизвикателства.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the r ... Научете повече

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the requirements of regional scientific and research needs. Свиване