майстор в изкуството на пазара: принципи и практики

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по чл Market: принципи и практики

Майсторът на програма изкуства в Art Market: принципи и практики дава на студентите знания и умения, необходими, за да се отличат в професионалната кариера в художествени галерии и аукционни къщи, и в такива, свързани с области като корпоративен попечителство, публичната администрация изкуство и изкуството на пазара на услуги.

Ще учат галерия дизайн и управление, както и изложба планиране и проектиране. Ще вземат класове в модерна и съвременна история на изкуството, и да научат специфични компютърни приложения за света на изкуството. Преподавателите са специализирани в такива области като галерия собственост и управление, маркетинг, оценка и изкуство закон, и донесе години професионален опит в класната стая. Честите гост-лектори и екскурзии предлагат ярки идеи в изкуството пазара на Ню Йорк, заедно с ценните мрежови възможности.

Учебната програма включва подробни проучвания, с практически опит в създаването на действително изложба. В тази уникална характеристика на програмата, студентите са кураторите на извън колежа галерия изложба, обработка на всеки аспект от процеса, от подбора на артисти и мястото за монтаж на шоуто и проектиране на каталога и сайта. Ще получите допълнителен опит индустрия в задължителен стаж, и да завърши един отговарящ на хартия, и ще завършат подготвени за широк спектър от кариери в световния пазар на изкуството.

Акценти

  • Музеят на FIT и Marcus библиотека Гладис, с обширните си специални колекции, както и обществена библиотека в Ню Йорк и чл библиотека Фрик са сред богатството от изследователски ресурси за студенти.
  • Метрополитън музей на изкуствата, Музея на модерното изкуство, Бруклин музей, музея Гугенхайм и новия музей на съвременното изкуство са част от извънредните колекциите на разположение за проучване и наслада.
  • FIT е идеално разположен в Челси, водещ център за съвременно изкуство, със стотици галерии в близост до кампуса.
  • Факултетът на признати професионалисти изкуство има широки контакти в света на изкуството. Занятията се допълват от чести говорители за гости и посещения до близки галерии, ателиета, и музеи.
  • Стажантски места са включени в Метрополитън музей на изкуствата, музея Гугенхайм (Ню Йорк и Венеция), Музея на модерното изкуство, Музея за африканско изкуство, Hirschl & Адлер галерии, Фондация Romare Bearden, Фондация Gottlieb, Международен център по фотография и Кристис и Сотбис аукционни къщи.
Последна актуализация Авг. 2016

За учебното заведение

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Научете повече

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Свиване