магистър по природни ресурси, с концентрация в ръководството за устойчивост

Общ преглед

Описание на програмата

trees01

Лидерство Вдъхновен от Мъдростта на природата

В лицето на ускорена промяна и все по-сложни предизвикателства пред живота на тази планета, не е достатъчно просто да се направи повече от това, което ние сме били прави. Ние трябва да направим нещата по различен начин.

Това Ниско пребиваване магистър по природни ресурси, с концентрация в Лидерство за устойчивост е предназначен за бъдещи лидери, които са ангажирани с deepeningtheir капацитет да катализира промяна и отвъд границите.

Нашата двугодишен, 30-кредитна програма предлага иновативна комбинация от интензивни жилищни и онлайн образователен опит. Програмата разполага с четири жилищни модули, вариращи от 3 до 7 дни във Върмонт и около Съединените щати. Тези събирания предоставят възможност за интензивни възможности учене чрез опит, както и връзката сграда сред членовете кохортни и с изявени професионални филиали.

Кой следва да се прилага?

Nature01

MS на природни ресурси с концентрация Лидерство за устойчивост. Независимо от вашата професионална сфера, на ръководството за програма за устойчивост може да подобри способността си за иновации, да си сътрудничат и да катализира промяна. Ние се стреми да привлича студенти, които се интересуват от правене на нещата по различен начин и стават пионери, новатори, и промените-мейкъри, които водят организации и общности за нови и неочаквани висоти.

Нашата основна програма и иновативна педагогика има три гола централни учене. След завършване на тази програма, завършилите ще:

  1. Имат по-дълбока връзка с природата и по-добре да разбере екологични модели, процеси и организиране на принципи, които могат да вдъхновят нашето лидерство, дизайн, и се променят процесите на производство;
  2. Има инструменти за критичен анализ на мисловни модели, предположения, светогледи, начини на познание, както и системи и структури на власт и привилегии, които лежат в основата на климата на решения и лидерски усилия (включително нашата собствена);
  3. Са разработили напреднали лидерски умения и практики, които подобряват своите уникални способности и капацитет, за да се улесни и да катализира промяна, ускоряване на работата на своите общности и професионални организации, и създаване на условия за живот, за да процъфтяват в дългосрочен план.

В допълнение, студентите избират една от двете приложени области на специализация, които осигуряват специфични знания и умения в областта: Екологична икономика или за околната среда лидерство.

Nature02

Какво е отделно?


В Университета на Върмонт е спечелила национална репутация за силата на своята способност и интердисциплинарни предложения по отношение на устойчивостта и екологични проучвания. Gund Институт UVM за екологична икономика е център за интердициплинарен стипендия, включваща разнообразни преподаватели, студенти и сътрудници в целия свят. Като студент на ръководството за програма за устойчивост ще бъде свързан с Института и от световна класа научните изследвания и иновациите в интерфейса на екологични, социални и икономически системи.

физическо местоположение и размер UVM го направим по-лесно да бъдат съпричастни на нашите природни ресурси. Университетът се намира на върха на хълм залюля от зелени планини Върмонт на изток и езерото Champlain и Ню Йорк Adirondack планина на запад. В грандиозно настройка на Бърлингтън, Върмонт - последователно класирана като една от нацията най-добрите градове за качеството на живот, здраве и устойчивост - осигурява идеалното място за вдъхновение, прозрение, и потапяне в творческата мисъл.

Тази програма предлага пакет от учебни преживявания, приспособено за нуждите на разнообразна група от студенти и организации. Четири качества са особено характерни:

  • Обучение, коучинг и облекчения от Изтъкнати Съдружници: Опитни лекари и мислеха лидери от професионалния свят дават значителен принос за съдържанието, развитието на уменията, ментори и педагогически подход на учебната програма. Тези филиали предлагат възможности за смлени теоретични подходи в практиката и да споделят прозрения от най-съвременни организации и инициативи.
  • Професионално ориентиране: В кулминацията Masters Проектът се осъществява в партньорство с организация или общност група от всеки ученик на домакините място. Програма курсова осигурява смислен и индивидуално приложение на ученето през целия програмата.
  • Networked дистанционно обучение: В този нисък пребиваване подход, учениците се коренят в техния дом общност / организация, докато се възползват от една общност учене построен на силна мрежа от студентски колеги, преподаватели и опитни професионалисти. Жилищни кратки курсове са допълнени от онлайн курсове и възможности за обучение, които са пряко приложими към всеки учениците вкъщи общност / организация.
  • Приложни области на специализация: В допълнение към обучението на лидерски умения, рамки и практики, необходими за започване и улесняване на климата и системна трансформация, студенти да избират от две различни специализирани писти: Екоикономика или екологична лидерство.
Последна актуализация Юни 2016

За учебното заведение

At UVM, we think big and inspire others to do the same. Our academic program combines faculty-student relationships most commonly found in a small liberal arts college with the resources of a major re ... Научете повече

At UVM, we think big and inspire others to do the same. Our academic program combines faculty-student relationships most commonly found in a small liberal arts college with the resources of a major research institution. Свиване