магистър по природни ресурси, с концентрация в ръководството за устойчивост

Общ преглед

Описание на програмата

trees01

Лидерство Вдъхновен от Мъдростта на природата

В лицето на ускорена промяна и все по-сложни предизвикателства пред живота на тази планета, не е достатъчно просто да се направи повече от това, което ние сме били прави. Ние трябва да направим нещата по различен начин.

Това Ниско пребиваване магистър по природни ресурси, с концентрация в Лидерство за устойчивост е предназначен за бъдещи лидери, които са ангажирани с deepeningtheir капацитет да катализира промяна и отвъд границите.

Нашата двугодишен, 30-кредитна програма предлага иновативна комбинация от интензивни жилищни и онлайн образователен опит. Програмата разполага с четири жилищни модули, вариращи от 3 до 7 дни във Върмонт и около Съединените щати. Тези събирания предоставят възможност за интензивни възможности учене чрез опит, както и връзката сграда сред членовете кохортни и с изявени професионални филиали.

Кой следва да се прилага?

Nature01

MS на природни ресурси с концентрация Лидерство за устойчивост. Независимо от вашата професионална сфера, на ръководството за програма за устойчивост може да подобри способността си за иновации, да си сътрудничат и да катализира промяна. Ние се стреми да привлича студенти, които се интересуват от правене на нещата по различен начин и стават пионери, новатори, и промените-мейкъри, които водят организации и общности за нови и неочаквани висоти.

Нашата основна програма и иновативна педагогика има три гола централни учене. След завършване на тази програма, завършилите ще:

  1. Имат по-дълбока връзка с природата и по-добре да разбере екологични модели, процеси и организиране на принципи, които могат да вдъхновят нашето лидерство, дизайн, и се променят процесите на производство;
  2. Има инструменти за критичен анализ на мисловни модели, предположения, светогледи, начини на познание, както и системи и структури на власт и привилегии, които лежат в основата на климата на решения и лидерски усилия (включително нашата собствена);
  3. Са разработили напреднали лидерски умения и практики, които подобряват своите уникални способности и капацитет, за да се улесни и да катализира промяна, ускоряване на работата на своите общности и професионални организации, и създаване на условия за живот, за да процъфтяват в дългосрочен план.

В допълнение, студентите избират една от двете приложени области на специализация, които осигуряват специфични знания и умения в областта: Екологична икономика или за околната среда лидерство.

Nature02

Какво е отделно?


В Университета на Върмонт е спечелила национална репутация за силата на своята способност и интердисциплинарни предложения по отношение на устойчивостта и екологични проучвания. Gund Институт UVM за екологична икономика е център за интердициплинарен стипендия, включваща разнообразни преподаватели, студенти и сътрудници в целия свят. Като студент на ръководството за програма за устойчивост ще бъде свързан с Института и от световна класа научните изследвания и иновациите в интерфейса на екологични, социални и икономически системи.

физическо местоположение и размер UVM го направим по-лесно да бъдат съпричастни на нашите природни ресурси. Университетът се намира на върха на хълм залюля от зелени планини Върмонт на изток и езерото Champlain и Ню Йорк Adirondack планина на запад. В грандиозно настройка на Бърлингтън, Върмонт - последователно класирана като една от нацията най-добрите градове за качеството на живот, здраве и устойчивост - осигурява идеалното място за вдъхновение, прозрение, и потапяне в творческата мисъл.

Тази програма предлага пакет от учебни преживявания, приспособено за нуждите на разнообразна група от студенти и организации. Четири качества са особено характерни:

  • Обучение, коучинг и облекчения от Изтъкнати Съдружници: Опитни лекари и мислеха лидери от професионалния свят дават значителен принос за съдържанието, развитието на уменията, ментори и педагогически подход на учебната програма. Тези филиали предлагат възможности за смлени теоретични подходи в практиката и да споделят прозрения от най-съвременни организации и инициативи.
  • Професионално ориентиране: В кулминацията Masters Проектът се осъществява в партньорство с организация или общност група от всеки ученик на домакините място. Програма курсова осигурява смислен и индивидуално приложение на ученето през целия програмата.
  • Networked дистанционно обучение: В този нисък пребиваване подход, учениците се коренят в техния дом общност / организация, докато се възползват от една общност учене построен на силна мрежа от студентски колеги, преподаватели и опитни професионалисти. Жилищни кратки курсове са допълнени от онлайн курсове и възможности за обучение, които са пряко приложими към всеки учениците вкъщи общност / организация.
  • Приложни области на специализация: В допълнение към обучението на лидерски умения, рамки и практики, необходими за започване и улесняване на климата и системна трансформация, студенти да избират от две различни специализирани писти: Екоикономика или екологична лидерство.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

At UVM, we think big and inspire others to do the same. Our academic program combines faculty-student relationships most commonly found in a small liberal arts college with the resources of a major re ... Научете повече

At UVM, we think big and inspire others to do the same. Our academic program combines faculty-student relationships most commonly found in a small liberal arts college with the resources of a major research institution. Свиване