магистър по международна икономика и финанси в Валпараисо университет

Общ преглед

Описание на програмата

The Магистърска степен по Международна икономика и финанси (IEF) предвижда студентите с теоретичните и аналитична обучение в икономическите, финансови, културни, и управленски аспекти на глобалната бизнес и търговия. Този 37-кредитна програма е предназначена за международни и американски студенти, които искат да развият умения за ефективно препоръча стратегии и политики за горната операционна управление в сложна глобална бизнес среда. Програмата, която може да бъде завършен за 18 месеца на пълно работно време курсова, изисква изследване в областта на финансите, статистика, и глобални въпроси по икономика. Завършилите тази специалност ще бъдат добре позиционирани, за да работят в секторите на печалба, с нестопанска цел, и на правителството.

Икономическите анализатори са наети да изпълняват следните задължения за работодателите:

 • Създаване или да препоръча управление икономически стратегии, цели и политики за организацията;
 • Допринесе за процеса на вземане на решения и изпълнението на тактическите планове на институцията чрез консултиране и съветване на финансовите и бизнес въпроси;
 • Извършване на икономически и статистически анализ на предложените проекти или за препоръка политика;
 • Оценява операции по систематичен и редовно.

Ранното въвеждане Опция за Valpo Студенти

Квалифицирани VU юноши и възрастни могат да се прилагат, за да започне завършил курс работа в международна икономика и финанси преди дипломирането. Тази уникална програма дава възможност на учениците да се спести време и пари за своите магистърски програми и курсове, взети на ниво завършил отчитат и в двете бакалавърската и магистърската степен. За повече информация, учениците трябва да говорят с техните академични съветници и се свържете с признания съветник в Graduate School.

Изисквания за прием:

 • Завършване на един семестър на ниво колеж смятане, една статистика или количествени методи клас, два семестъра на уводните икономика, и една уводна счетоводен курс.
 • Съдържание на учебната дисциплина в уводна икономика трябва да се включат както уводни микроикономика и макроикономика.
 • Един студент GPA от най-малко 3.0 / 4.0 от акредитиран университет
 • Две благоприятни препоръчителни писма
 • Официални преписи от всички бакалавърски институции присъстваха
 • Две страници есе посочва гола
 • Формуляр за кандидатстване с $ 30 такса за студенти в САЩ. Международните студенти трябва да представят всички материали, изброени с такса от $ 50 заявление, TOEFL резултати, копие от паспорт и декларация за финансова подкрепа.

Финансови съображения:

Студентите могат да бъдат изненадани да открият достъпни курс на обучение в Валпараисо университет. Моля, посетете уеб сайта на Студентски финансови услуги за настоящите цени за обучение. Финансова помощ може да бъде на разположение за студенти, приемащи 6 кредита или повече по време на зимен и летен семестър.

интересувате да научите повече ли сте?

Поискайте повече информация от службата на факултета.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Научете повече

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Свиване
Луисвил , Terre Haute , Greensboro , кушетка , Валпарайсо , North Terre Haute , Сиатъл , Боузман + 7 Още По-малко