6 MA Програми в Японски език 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Езикознание
  • Японски език
Области на обучение
  • Езикознание (6)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Японски език

      След завършването на бакалавърска степен е възможно да се потърси по-задълбочено и по-специално обучение по хуманитарни науки и изкуства с програма "Магистър по изкуствата". УО обикновено се счита за терминална степен и ви подготвя да сте по-конкурентоспособни на работното място както чрез изследователски, така и чрез практически умения.

      Какво е магистърска степен в японски? Тази степен предлага широки инструкции по теми като приложната лингвистика, практиката на японския език и придобиването на втори език. Вероятно ще направите изследвания по теоретична лингвистика или класически японски. Някои програми насърчават изучаването на друг език в допълнение към японците. Ако търсите японско потапяне, можете да учите в чужбина. Повечето степени завършват с теза или изследователски проект, базиран на тема по ваш избор.

      Завършването на магистърска степен по японска програма обикновено развива способността ви да разбирате чуждестранните култури. Изучаването на японски език може също така да подобри вашите познавателни и логически умения, които са необходими във всички аспекти на живота.

      Разходите за магистърска степен в японски език зависят от няколко фактора, като такси за обучение в институцията, записване на пълен или непълен работен ден и продължителност на обучението. Проверете с всяка програма, за да научите кой ще отговори най-добре на вашите нужди.

      Какви възможности за кариера са отворени за завършил с магистърска степен в японски? Има възможности за работа с бизнеса. Много компании, които имат договори в чужбина, се нуждаят от преводачи, персонал или мениджъри на фабрики и дори адвокати, които могат да говорят на друг език. Академичните изследователи проучват произхода на езика и общите аспекти, които споделят различните езици. Може да преподавате японски в гимназии или колежи.

      Има много университети, които предлагат магистърска степен по японски, както на местно, така и в световен мащаб. Тези, които живеят в селските райони, могат да изберат онлайн курсове. Ако се интересувате, няма нужда да чакате. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.