11 MA Програми в Юриспруденция 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Правни науки
  • Юриспруденция
Области на обучение
  • Правни науки (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Юриспруденция

    Магистър по изкуствата (MA) е следдипломна квалификация, която обикновено включва известно изучаване на хуманитарните науки. Обикновено се присъжда след една до две години курсова работа.

    Някои студенти искат да се занимават с изучаване на закона, но не планират да станат адвокати. Какво е магистърска степен по юриспруденция? Тази степен обикновено включва едни и същи фундаментални изследвания, направени от тези, които учат да станат адвокати, но стават по-гъвкави след първата година. В някои случаи студентите могат да изработят собствен курс на обучение въз основа на техните интереси. Учениците, които следват тази степен, могат да изучават въпроси, свързани със закона, без да са подчинени на стриктните изисквания и структури, наложени на онези, които възнамеряват да станат членове на адвокатската колегия.

    УО в юриспруденцията може да подготви студентите за различни възможности за кариера. Тази степен има потенциала да се възползва от всеки, чиято кариера би била подсилена от по-задълбочено познаване на закона. Това би могло да служи като средство за подпомагане на утвърдения професионален ход в специализирана област на кариерата му. Тази степен би могла също така да позволи на студентите да придобият умения за промяна на професии, например преместване от друга професия в област, свързана с наказателното правосъдие.

    Разходите за придобиване на магистърска степен по юриспруденция варират от програма до програма и от държава до държава. Студентите трябва да сравняват програми, които отговарят на техните интереси и цели, за да определят възможните разходи.

    Завършилите, които получават магистърска степен по юриспруденция, могат да изберат програма или да разработят курс на обучение, за да се приведат в съответствие с интереса към широк кръг от индустрии. В зависимост от фокуса на обучението, тази степен би могла да отговаря на изискванията за възпитаници за работа в области, включващи договори, като развлекателната индустрия или тези, които се съсредоточават върху правен риск, като застраховка. Получаването на магистърска степен по юриспруденция може да бъде от полза за всеки професионалист, чиято работа изисква подробно познаване на някои аспекти на закона.

    Ако имате интерес към закона и искате да проучите възможността за получаване на магистърска степен по юриспруденция, проверете наличните ресурси на този сайт. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.