28 MA Програми в Човешки ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Човешки ресурси

    Какво представлява УО в областта на човешките ресурси? Сферата на човешките ресурси е изкуството да се правят избор на интелигентен персонал. Това е нарастваща и влиятелна област в международния бизнес свят. Магистърска степен по HR е популярна опция за много студенти, които планират да вършат авангардна работа с глобални или местни организации.

    &nbsp

    Специалистите, които искат да изградят своите квалификационни, управленски, организационни и бюджетни умения, могат да се възползват от магистърска степен по човешки ресурси. Можете да преследвате тази област на обучение чрез дистанционно обучение, интензивни курсове на място или вечерни уроци, предназначени за заети хора с активна кариера. Ускорените 1-годишни програми са идеални за бързо обучение. Курсовата работа може да включва задълбочено обучение по структуриране на обработката на данни и пакетите от помощи, както и интелигентни стратегии за компенсиране на служителите.

    &nbsp

    Магистърска степен по човешки ресурси е ценно допълнение към всяко резюме или автобиография. С тази степен можете да увеличите потенциала си за печалба, да изградите по-голяма сигурност на работното място и да си осигурите допълнителни възможности за бъдеща професионална мобилност. Бизнес уменията и уменията на хората, които ще придобиете в програмата, могат да бъдат прехвърлени в почти всяка област от корпоративния или образователния свят.

    &nbsp

    Разходите за магистърска степен по човешки ресурси варират значително в различните страни, както и между програмите и училищата. Програмите за дистанционно обучение често могат да бъдат интелигентен избор поради намалените режийни разходи за дистанционно обучение. Интензивните програми могат да ви осигурят рентабилно обучение в областта на човешките ресурси за една година или дори по-малко.

    &nbsp

    След като имате магистърска степен по човешки ресурси, можете да продължите с голямо разнообразие от кариери. Някои от най-популярните решения са набиране, корпоративно обучение, анализ на ползите, управление на здравеопазването, персонал, управление на човешките ресурси и професионална оценка на работното място. Тази универсална сертификация може да бъде ключът към увеличаване на статута и по-висока заплата. Много от завършилите удвояват доходите си в рамките само на няколко години от получаването на своя УО.

    &nbsp

    Интересувате ли се от следващите стъпки към професионална степен по човешки ресурси? Научете повече за училищата, които може да са най-подходящите за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.