1 MA Програми в Хотелиерски мениджмънт в Тарту, Естония за 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Хотелиерски мениджмънт
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Хотелиерски мениджмънт

    Tartu е дом на най-стария университет в Естония - университета в Тарту. Градът е вторият най-голяма с население над 100 000 жители. Tartu е дом на други университети и колежи.

    Управлението на хотелиерството съчетава бизнес, маркетинг, човешки ресурси и други бизнес проучвания с концентрация в управлението на хотели и ресторанти, планиране на събития и туризъм. Студентите, които изберат тази област, могат да работят навсякъде по света.

    Естония е наред с други неща, известни със своите гори (те съставляват почти половината от територията на страната) и за това, че е единствената страна в Европа с почти пълна 4G покритие на мрежата. Естония осигурява високо ниво и международно признати образование, както и много университети в страната програми предлагат диплома по английска.

    Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.