3 MA Програми в Френска филология 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
  • Френска филология
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Френска филология

    Магистър по изкуствата или магистърска степен е следдипломна квалификация, съсредоточена в една област на обучение. УО често изисква завършване на научноизследователска работа, като теза, която демонстрира експертни познания в тази област.

    Какво е магистърска степен по френски изследвания? Тази дипломна програма включва изследване на френския език и култура. Университетите, предлагащи такива програми, често очакват кандидатите да говорят френски френски, за да могат да изучават френската литература, история и култура на родния си език. В тези програми студентите могат да вземат курсове по социология, антропология, философия и политически науки от френска гледна точка. Докато много програми изискват магистърска теза, други могат да изискват успешно завършване на писмен магистърски изпит. Някои програми за френски програми предлагат възможности за обучение както във Франция, така и в родната страна на университета.

    Учениците, които изучават френски език и култура, се отличават добре в международните пътувания и кариери, които включват глобално разбиране. Курсът също така внушава страхотни умения за комуникация и междукултурно съзнание, които могат да бъдат използвани в много различни области на живота.

    Разходи за обучение по френски програми Магистърските програми се различават по страни и университети. Схемата обикновено изисква около две години редовно обучение.

    Хората с тази степен могат да избират от различни кариери, особено тези, които изискват междукултурно съзнание и комуникационни умения. Много студенти с тази степен продължават до докторантура в други социални науки, като история и антропология, и в крайна сметка стават професори в колежи и университети. Други намират работа в чужда или дипломатическа служба, някои като международни хуманитарни помощници. Много специалисти по френски изследвания стават преводачи, а някои стават инструктори на основно или средно ниво. Други работят в международни отношения или международни бизнес среди.

    Има няколко университета и колежи, които предлагат магистърска програма по френски изследвания. Някои са местни, много са глобални, други са онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.