Keystone logo

69 MA Програми в Хуманитарни изследвания Философия 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Философия
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (69)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Хуманитарни изследвания Философия

Студентите с бакалавърска степен могат да желаят да продължат образованието си с следдипломна квалификация, като например магистърска степен по изкуства. УО обикновено се състои от изучаването на изобразително изкуство, философия, английски език, както и различни други теми. След това учениците ще напреднат в кариерата си с по-задълбоченото познаване на тяхната специфична област на изследване.

Какво е магистър по философия? Сред най-старите на човешките стремежи, философия се занимава с някои от най-големите въпроси относно съществуването, като например: "Какво е истина?" И "Каква е природата на реалността?" Завършилите не могат да заемат всички отговори, но те ​​ще са се развили инструменти за проучване на въпросите, събра отчасти чрез изследване на първичната текстове, дискусии и лекции, и размисъл и строг тестване на хипотези.Философия градуса могат да се съсредоточат върху конкретни области и / или въпроси, като религия или етика, и кандидатите трябва да са готови да изготви ясно изявление очертава техните специфични интереси.

Няколко градуса предлагат повече възможности за самостоятелно разглеждане и високо ниво на интелектуална дискурс. Философия специалности са склонни да се насладите на своята работа и прилага наученото до техните лични занимания, както и професионалния си живот. Докато пословично трудна дисциплина, философия внушава академична взискателност и умения за критично мислене, които прехвърлят към много възможни области. При успешно завършване на програмата, много от завършилите продължават да печелят докторанти.

В зависимост от програмата, с магистърска степен по философия може да отнеме до две години, както и разходите варират между различни колежи. Някои фактори, които играят роля в разходите са коя страна на училището е в и дали е публична или частна институция.

Високият брой на завършилите въведете академичните среди, при което и гимназията или колежа ниво; Въпреки това, степента философия казва, че работодателите възпитаник радва борят с трудни проблеми, както и че той или тя има широки интереси, както и висока степен на интелигентност. По този начин, завършилите могат да следват голям брой потенциални пътеки за професионално развитие, като право, психиатрия, здраве администрация, информационните технологии и науки. В допълнение, завършили често отиват, за да станат успешни писатели, предприемачи и консултанти.

Много колежи и университети предлагат ограничен брой слотове в своите програми за философия, така че е важно за потенциалните студенти да се прилагат възможно най-рано за разглеждане. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.