100 MA Програми в Филмови науки 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Сценични изкуства
  • Филмови науки
Области на обучение
  • Сценични изкуства (100)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Филмови науки

    Какво е магистърска степен по филмови проучвания? Тази новаторска област на обучение ви поставя в бърза крачка към успешна кариера на филмовата индустрия. Можете да научите за историята на филма и да получите инструментите, от които се нуждаете, за да се стремите към бъдеще в киното.

    &nbsp

    Магистър по изкуствата в областта на филмовите проучвания е предназначен за сериозни студенти, които искат да научат повече за критичния и артистичен произход на филмовата индустрия. Можете да придобиете уменията, които трябва да мислите за историята, икономиката, жанровете и техническите аспекти на филма. Интензивните курсове по критика и теория могат да ви дадат инструментите, от които се нуждаете, за да обсъдите задълбочено филма. Окончателният ви проект обикновено включва подробна теза по тема, която ви интересува особено.

    &nbsp

    Разходите за магистърска степен по филмови проучвания ще зависят от страната, в която живеете, и конкретната програма, която избирате. Много програми имат опции за работа или финансова помощ, за да компенсират разходите за тази интензивна програма.

    &nbsp

    След като имате магистърска степен по филм, можете да очаквате голямо разнообразие от кариери в индустрията. Много хора продължават да стават филмови критици, пишейки за най-новите театрални издания. Други студенти на филма преследват докторска степен по кинопрограми и стават професори в избраната от тях специалност. Експертите във филмовата индустрия винаги търсят добре обучени студенти, които имат силен опит в изучаването и критиките на филмите. Магистърска степен по филмови проучвания може да бъде вашият билет в тези жизнени кариери. Тази програма може също така да ви помогне да развиете уменията си за писане и критично мислене, които са ценни активи в почти всички области на съвременния бизнес свят.

    &nbsp

    Обичате ли да мислите и да пишете за филм? Започнете да преследвате мечтите си днес, като разгледате програмите за магистърски програми в киното. Можете да научите повече, като разгледате нашия уебсайт. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.