4 MA Програми в Физическо възпитание 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Физическо възпитание
Области на обучение
  • Педагогика (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Физическо възпитание

Магистърът по изкуства (MA) е следдипломна квалификация, която позволява на студентите да продължат образованието си и да създават по-добри възможности за себе си. След като сте завършили бакалавърска степен, студентът ще влезе в дипломна програма и ще прекара между 1 и 3 години за допълнително обучение. Когато магистърската степен завърши, завършващият може да влезе в кариерата си или да посещава повече курсове, за да придобие докторска степен.

Какво е магистърска степен по физическо възпитание? Тази програма учи учениците какво трябва да знаят за насърчаването на здрави органи и умове в учениците или клиентите. Хората, които преследват програмата обикновено учат курсове, които преподават анатомията и физиологията на хората, както и приложената биология и биомеханика. Студентите могат също да научат за етиката в физическото възпитание, видовете играчи и най-добрите стратегии за коучинг за всеки, груповите спортни и методи за оценка. Диетата и храненето, упражненията и сексуалното образование също са често срещани.

Работа за степен на физическо възпитание дава на студентите много качествени и количествени умения. В допълнение към разбирането за здравето и храненето и как тялото използва и двете, учениците вероятно ще получат лидерски умения и комуникационни умения.

Всяка учебна институция, която предлага програма за физическо възпитание, определя собствената си цена и всяка страна има свои собствени закони относно разходите за образование. Студентът може също така да обмисли каква е продължителността на всяка програма и дали може да кандидатства за финансова помощ.

Лице, което получава магистърска степен по физическо възпитание, може да продължи да се превръща в учител по физическо възпитание. В много случаи учител в тази област също ще треньор на спортни екипи в училището той или тя работи. Физическите лица могат да карат екипи в местни центрове за отдих или спортни паркове. Обществените училища и колежи често се нуждаят от атлетически директори за тези, които искат да планират събития и да наблюдават треньори. Завършилите, които предпочитат да работят в по-малка среда, могат да решат да станат лични треньори или спортни терапевти.

Колежи и университети предлагат програми за физическо възпитание в много различни страни. Студентите, които живеят далеч от избраните от тях училища, могат дори да посещават класове онлайн. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.