12 MA Програми в Устойчиво развитие 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Устойчиви икономически изследвания
  • Устойчиво развитие
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Устойчиво развитие

Изборът да продължите образованието си може да означава увеличаване на възможностите за работа и възможността да подобрите уменията си. С магистърска степен по изкуствата (MA), завършилите могат да придобият следдипломна академична степен, която им помага да направят разлика в света.

Какво е УО в устойчивото развитие? Тази програма обикновено отнема две години редовно образование извън бакалавърска степен и образованието, което получават завършилите, ги подготвя да разберат напълно културните, социалните и икономическите въпроси, които могат да повлияят на развитието на устойчива околна среда. Студентите също така работят, за да проучат причините за проблемите на околната среда и да определят как тези проблеми влияят върху развитието на устойчива околна среда.

Придобиването на УО в устойчивото развитие е от полза за студентите, като им помага да развият своите аналитични и критични мисловни умения, като практикуват теориите, които научават в класната стая, за по-голяма дълбочина на учене. Студентите също така придобиват лидерство и междуличностни умения, тъй като разработват програми и обучение, което може да помогне на хората по целия свят.

Цената за придобиване на магистърска степен по устойчиво развитие може да варира в зависимост от академичната институция и нейните специфични нива на обучение. Студентите се насърчават да се свържат директно с потенциалните си училища, за да разберат напълно разходите, свързани с преследването на следдипломна квалификация.

Има голямо разнообразие от възможности за заетост за завършилите магистърска степен по устойчиво развитие. Някои хора могат да работят в клонове на правителството, както в местен мащаб, така и с международни агенции, като помагат за разработването на програми, които защитават екологичните и културните въпроси, като същевременно подкрепят отговорното развитие. Много други завършили работят за частни корпорации, като поемат водещи роли и осигуряват принос за политиките за развитие и опазване на околната среда. Други могат да изберат работа в една от многото дисциплини по социални науки, които са включени в тяхната степен.

Ако сте заинтересовани да направите смислена промяна, докато работите за подобрение в глобален мащаб, тогава Master в устойчивото развитие може да бъде точно това, което търсите. За да започнете обучението си днес, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.