22 MA Програми в Устойчиви икономически изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Устойчиви икономически изследвания
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Устойчиви икономически изследвания

Много студенти с цел напредване на кариерата си избират да следват магистърска степен по изкуства, която по принцип се съсредоточава върху хуманитарните науки и социалните науки. Завършването на тази степен обикновено включва строго проучване на курсовете, научните изследвания и понякога дори съвместното участие в проекти.

Какво е магистърска степен по устойчиви икономически изследвания? Тази степен се стреми да обедини теоретични знания с практическо приложение в света на бизнеса. За тази цел учениците участват в редица курсове, които могат да включват такива въпроси като бизнес етика, устойчивост на околната среда и управление на риска. Те могат да участват и в практическото приложение на тези понятия в рамките на работното място, както на свои собствени работни места, така и в групови проучвания, полеви пътувания и възможности за треньор.

Студентите от тази степен могат да получат ценни лидерски умения, които могат да насърчат способността им да доведат уверено другите до позиции на отговорност. Изучаването на собствеността в общността им помага да допринесат за техните общности и има потенциал да спечели уважението на своите съграждани. Завършилите могат също така да придобият умения за планиране, да увеличат вероятността за постигане на богатство и цел в ежедневието.

Придобиването на магистърска степен по изкуствата може да отнеме няколко години, а разходите варират от място до място. Студентите могат да проучат тези разходи, като се свържат директно с избраните от тях училища.

Завършилите с магистърска степен по устойчиви икономически изследвания може да имат избор от разнообразни професионални кариери. Студентите със стимули за околната среда могат да станат лидери на екологични организации, изследователи и разработчици, подпомагащи тези организации, ръководители на гори или анализатори на проекти. Всички тези кариери работят заедно, за да създадат устойчивост за бъдещите граждани. Студентите също така могат да станат мениджъри на общността и мениджъри за развитие, превръщайки средата на сегашното население. Някои студенти могат дори да станат стратегически мениджъри на нефтени и газови компании, които работят, за да направят своите практики по-устойчиви за в бъдеще.

Можете да спечелите своя майстор на изкуството, като пътувате из целия свят или се наслаждавате на уюта на собствения си дом. Налице е голямо разнообразие от програми на място и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.