17 MA Програми в Устен превод 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
  • Устен превод
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Устен превод

    Магистър по изкуствата или магистърска степен по математика е следдипломна квалификация, завършена след завършване на бакалавърска степен. Магистърската степен по изкуствата обикновено се предлага в областта на либералните изкуства.

    Какво представлява магистърската степен по устен превод? Тази дипломна пътека предлага на студентите курсовата работа, от която се нуждаят, за да развият умения за превод и устен превод. Учениците се научават как да превеждат писмен или говорим език от един език на друг. Те също придобиват опит в тълкуването на говоримия език. Предлаганите курсове могат да включват симултанен превод, последователно устен превод и видео и телефонен превод. Различните програми предлагат различни песни в зависимост от способностите на кандидата по време на записването. Обикновено степента се дава, след като курсовата работа е завършена и е приета магистърска теза или проект.

    Студентите, които завършват магистърска степен по интерпретационна програма, изчезват с по-големи комуникационни умения в разнообразни условия. Те също така се научават как да посредничат и получават усъвършенствани писмени езикови умения.

    Разходите за обучение се различават в зависимост от университета и страната. Степента може да отнеме от 18 месеца до две години редовно обучение.

    УО в интерпретацията може да доведе до кариери като преводачи и преводачи за фирми или правителства. Завършилите могат да работят в субтитриране и аудио описание или да използват повишените си умения за комуникация, за да допринесат за бизнеса, публичния сектор или международните организации за връзки. Много преводачи работят на международни срещи за подпомагане на комуникацията. Някои студенти продължават да получават докторски степени по устен превод, за да преподават на колегиално или университетско ниво. Кариери, които превеждат документи в правната, техническата или рекламната индустрия, са друга опция.

    Има онлайн курсове, които предлагат магистърска степен по интерпретация. В допълнение, местните университети и колежи по света предлагат такива програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.