1 MA Програми в Управление на ресурсите 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Екологична устойчивост
  • Управление на ресурсите
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Управление на ресурсите

Тези, които се надяват да разширят разбирането си за определена дисциплина, могат да изберат да получат магистърска степен по изкуства. Магистърските програми за следдипломна квалификация предлагат на учените поглъщащи проучвания, които допълнително разширяват оценката си за избраната дисциплина. Те получават едновременно по-голямо прозрение и по-дълбоко разбиране на темата.

Какво представлява УО в управлението на ресурсите? Тези, които търсят следдипломна квалификация в тази дисциплина, могат да очакват да научат уменията, необходими за оценка и планиране на управлението на природните ресурси на местно или национално ниво. Природните ресурси включват земя, водни тела, животни и листа. Студентите обикновено оставят програмата да знае как да ръководи взаимодействието между хората и природните ресурси, от развлекателни дейности до бизнес интереси като минното дело и горското стопанство.

Програмата може да внуши студентите с множество умения, които са от решаващо значение за професията и могат да се превеждат извън дисциплината. Завършилите имат склонност да имат силни дипломатически умения, тъй като работят с различни групи, които имат различни идеи за наличните ресурси. Те обикновено са управленски умения и могат да общуват добре.

Тези, които изграждат финансов план за заплащане, ще искат да сравнят училищата, за да намерят най-подходящите за своя бюджет. Обучението често зависи от разположението на училището и от това дали е частно или обществено. Участието на непълно работно време може да бъде опция за тези, които искат да разпределят разходите.

Има много възможности за работа за завършилите. Някои избират да станат научни специалисти по опазването на природата, мониторинг на паркове и гори за промени в качеството на почвите, обитаване на животните и др. Други могат да решат да станат учени в областта на околната среда, като намират новаторски начини за справяне с проблемите на общественото здраве, тъй като те се отнасят до природни ресурси като замърсяване и обезлесяване. Техниците на разговорите събират данни, обучават работници в областта на горите и помагат на другите да подобрят взаимодействието между животните и земята.

Студентите, които се интересуват от магистърска степен по управление на ресурсите, могат да намерят невероятни учебни програми в университети и колежи по целия свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.