77 MA Програми в Технологични изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Технологични изследвания
Области на обучение
  • Технологични изследвания (77)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Технологични изследвания

    При постигане на бакалавърска степен, много студенти избират да следват магистратура по тяхното дадена сфера на обучение, защото на по-специализирано изследване-и увеличените възможности за кариера, че степента предоставя. Магистърска степен може да отнеме от една до две години, за да завърши.

    Какво е магистър по технологии? Програми Повечето технологии магистърски учат и обучение на студенти как да създават и управляват иновации и предоставят по-задълбочени познания на аналитичните функции на управление. Понятията за предприемачеството, оптимизация на процесите и изследователски методи често се отглеждат или поне адресирани. Освен това, много програми дават на студентите възможност да се направи на стаж по време на финалния семестър на курса на обучение, след обявяване на област на специализация.

    Има безброй ползи за постигане на магистърска степен по технология.Повечето студенти оценяват гъвкавостта на степента и факта, че тя осигурява практическа основа за много съвременни приложни науки.

    Разходите за спечелил този тип степен се различават от училище, географското местоположение на училището и продължителността на програмата. Свържете се с внос офиса на училището се интересувате от директно за точните курсови и регистрационни такси.

    Завършилите магистърска степен по технология продължават да удовлетворяващи кариери в публичния и частния сектор. Поради широкия характер на степента, завършили открият, че техните умения са продаваеми в няколко различни области. Например, завършили често работят в развитието на продукта и маркетинговите отдели на компании или, въоръжени с новопридобитата предприемачески умения, те могат да решат да развият собствен продукт или изобретение и отидат в бизнес за себе си.

    Има много възможности да печелят магистърска степен по технология, както в Съединените щати и в чужбина.Много онлайн възможности съществуват и за програмата, която е добър вариант за работещи професионалисти в частност, които съдържат значителен брой тези, които търсят този тип степен. За да започнете, намерете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.