69 MA Програми в Театрознание 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Сценични изкуства
  • Театрознание
Области на обучение
  • Сценични изкуства (69)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Театрознание

    УО, или капитанът на изкуствата, програмата обикновено е двугодишен курс на обучение, който следва приключването на програмата на бакалавърската. В някои случаи, програмата може да бъде компресиран в една година. Тази усъвършенствана степен дава възможност на учениците да продължат да усъвършенствате своите таланти и умения, да ги доведе до по-големи професионални възможности и успех.

    Какво е магистър по театър? Учениците в тази област на проучване може да откриете, че тяхната програма се фокусира върху съвременната теория, практически опит, и излагане на хора на изкуството със своите собствени успешни кариери. Курсове обикновено включват възможности да изпълнява, преки, наблюдава, и се учи чрез малки семинари и лични уроци. Курсовете могат да се фокусират върху драматургия, напреднали действащ, напреднали режисура, теоретични перспективи, историография, и научните изследвания театър.

    Студенти в УО на програма Театър често откриват, че техния курс на обучение е съобразена с отговарят на техните специфични цели. Те имат достъп до талантливи специалисти във всички области на театъра, включително сценография, режисура, и себе си действа. Завършилите ползват въвеждането на тези обезщетения да се използва, тъй като те се конкурират за най-желаните работни места.

    Цената на завършване на УО на програма театър ще варира от едно училище в друго. Това е особено вярно, тъй като бъдещите студенти признават наличието на училища по целия свят. Индивидуални студентите трябва да търсят конкретна информация от училищата, че се обмисля.

    С много опит във всички области на театъра, завършилите са готови да си намерят работа като режисьори, актьори, драматурзи, продуценти, дизайнери, и учители. Те имат възможност да продължат обучението си, тъй като те преследват или докторска степен или MFAв театъра. Някои студенти ще открият работни места, работещи с частни театрални групи, а други могат да отидат да работят в киното или телевизията. Капитанът степен отваря много възможности за висшисти, които те не биха осъществили достъп, без напреднал курс на обучение.

    &nbsp

    За да откриете програмата, която е най-подходящ за вашата ситуация, преглед на информацията, предоставена в нашата програма, малки обяви. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.