12 MA Програми в Стратегическо лидерство 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Управленски науки
  • Лидерство
  • Стратегическо лидерство
Области на обучение
  • Управленски науки (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Стратегическо лидерство

Студентите, които искат да продължат своето висшето образование могат да се запишат в магистърска програма Arts. Това завършил курс проучване има за цел да даде на студентите специализирани знания по тема и да ги подготви за работното място. Средната програмата трае 1-2 години.

Какво е магистър по Стратегическо ръководство? Това е едно вълнуващо изследване възможност за мотивирани хора, които искат да направят разлика в бъдещата им кариера. Курсовете, преподавани са предназначени да помогнат на учениците да анализират проблеми и определяне на решения, които ще подобрят бизнес стойност. В допълнение, студентите се обучават принципи, които могат да им дадат възможност да попълните ръководни роли в бъдеще. Някои от концепциите, преподавани включва менторство, коучинг, мотивационни стратегии, бизнес анализ, както и разнообразие. Повечето от наличните се преподава в университета програми; Въпреки това, съществуват възможности за дистанционно обучение, за да се настанят на нуждите на студентите от целия свят.

Има много ползи за получаване напреднала степен по стратегическо лидерство. Някои от курсовете осигури ръце на обучение, което позволява много по-добре подготвени за работното място. Също така, учениците, които завършват с този фон често имат голям потенциал за растеж в бъдещите си места заради тяхното образование.

Разходите за придобиване на магистърска степен варира в зависимост от това къде сте избрали да посещават училище. Тъй като има училища по целия свят с този вид на програмата, това е добра идея да се изследват разходите с университета планирате да присъства. Те могат да ви предостави детайлна информация за обучение и други такси.

Завършилите тази програма обикновено работят в лидерски роли за фирми от цял ​​свят. Те често играе стратегическа роля в работата си, да работи за изграждане на доверие с други хора, и поддържане на високи етични стандарти. Също така е обичайно за хората да работят в спортната индустрия, като мениджъри или треньори.Обикновено, хората преследват работни места, които отговарят на техните skillset и са привлекателни.

За да научите повече за стратегическо лидерство наличните програми, гледам онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.