16 MA Програми в Средно образование 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Педагогика
  • Средно образование
Области на обучение
  • Педагогика (16)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    MA Програми в Средно образование

    След като студентите завършат бакалавърските си програми, те могат да влязат в работната сила или да продължат образованието си. Някои решават да влязат в програма за магистърска степен по изкуствата, която обикновено се присъжда на хора, които изучават хуманитарни науки, художествени изкуства или социални науки. Завършилата степен може да създаде по-добри възможности за работа или да проправи път към докторат.

    Какво представлява магистърската степен в средното образование? Хората, които следват магистърски степени в средното образование, могат да очакват да научат за широк спектър от теми, които се отнасят до преподаването на млади възрастни, докато се подготвят за висшето си образование. Учениците научават за влиянието на философията, историята и социологията върху образователните теории. Други теми включват общи тенденции, които засягат професионалните преподаватели, създаване и поддържане на качествени учебни среди, оценка и оценка на студентите и планиране на учебните програми. Освен това, много програми преподават на учениците относно местните, държавните и правителствените страни, развитието на юношите и психологията, грамотността на юношите и основите и методите за преподаване на език.

    Студентите, които решават да получат магистърски степени в средното образование, могат да научат умения, които ще им помогнат в много аспекти на живота си, като намиране на доходоносна заетост. Тези умения включват организация, управление на времето и планиране.

    Всяка страна има свои собствени закони относно разходите за образование, като всеки колеж или университет избира своя собствена цена. Други фактори, които трябва да се разгледат по отношение на разходите, включват дали студентът отговаря на условията за получаване на стипендии и колко време се изпълнява програмата.

    За тези, които искат да преподават, програмите за средно образование са най-разнообразни. След завършване на курса, човек може да продължи да преподава млади хора в средните училища, особено ако степента на образование включва специфична концентрация като математика или език. Другите завършили могат да решат да преподават на учениците в средните класове, особено ако тези ученици са напреднали. Друга възможност за завършилите е да преподават в колежи или университети в общността, което често е полезно за тези, които преследват докторски степени.

    Много хора, които влизат в програми за средно образование, решават да научат чрез интернет, но други могат да посещават традиционни класове в едно от училищата, предлагащи такива програми по целия свят. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.