4 MA Програми в Световна история 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • История
  • Световна история
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Световна история

    Студент, който иска да продължи образованието си след придобиване на бакалавърска степен, може да кандидатства за магистърска степен по изкуствата. Тази диплома степен обикновено дава на студентите по-добро разбиране на определена тема. Може да отнеме една или две години, за да завърши MA.

    Какво е магистърска степен по световна история? Тази степен завършва с поглед как историческите събития оформят света както е днес. Учените могат да научат за методите, които историците използват за изучаване и записване на историята. Някои програми могат да се съсредоточат върху определени региони или времеви рамки, докато други могат да се възползват от по-широк поглед върху цялата записана история на света. Очаква се участниците да вземат различни класове, обхващащи теми като глобалната перспектива за пола и миграцията, американския голям бизнес и немската индустрия, европейското просвещение, Британската империя, политиката на човечеството и болестите, здравеопазването и изцелението в Африка.

    Изучаването на световната история на ниво висше образование може да подпомогне аналитичните, комуникационните и междуличностни умения. С други думи, учениците могат да се научат как да взаимодействат по-добре и да общуват с хората около тях. Те също така могат да бъдат в състояние да анализират по-добре събитията, когато се провеждат.

    Един магистър по история на света няма универсален ценови етикет. Цената може да зависи от университета, годината, местоположението и продължителността на програмата. Всеки, който иска да научи повече, трябва да се свърже директно с училищата.

    Завършилите магистърска степен по история на света могат да имат различни възможности. Много студенти, които обичат историята, стават историци, учители, куратори и архивисти. Въпреки това уменията, прехвърляеми по време на програмата, означават, че учените не трябва да работят в сферата на историята. Някои завършили могат да станат професионалисти в бизнеса, консултанти по човешки ресурси или политици. Учениците могат също да използват това образование като стъпало за докторска степен.

    Може да сте в състояние да се запишете в магистърска програма по световна история в университети по целия свят. За да разберете дали са налице онлайн курсове, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.