2 MA Програми в Светлина и звук 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Сценични изкуства
  • Театрознание
  • Светлина и звук
Области на обучение
  • Сценични изкуства (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Светлина и звук

Програма "Магистър по изкуствата" е предназначена за студентите, които искат да усъвършенстват професионален набор от умения в определена художествена област. Тези програми обикновено отнемат две или три години, за да приключат, въпреки че този срок може да варира.

Какво представлява MA в светлината и звука? Тази степен предлага обучение по два от най-важните елементи на дизайна както за сцената, така и за екрана. Студентите могат да вземат базови класове, обхващащи теорията на дизайна, управлението на производството и визуалните и аудио проучвания За тези, които се интересуват от филмовата и телевизионната кариера, курсовете могат да обхващат използването на специфично оборудване, като например микрофони, записващо оборудване и софтуер за редактиране. Завършилите могат да научат как светлината и звукът се коригират в постпродукцията, както и как физическите пространства се влияят от различни източници на светлина.

Магистър по изкуствата в светлината и звука може да осигури изключително полезни умения като критическо мислене, визуална осведоменост и артистичен дизайн. Тези способности могат да помогнат на хората да развият кариерата си в дизайна, но те също са полезни в ежедневния живот.

За да разберат цената на дадена програма, потенциалните студенти трябва да знаят конкретни подробности за курса, който се надяват да предприемат. Най-добре е да се свържете директно с университета, за да разберете по-добре общите разходи.

След като дадено лице е завършило необходимите класове и е спечелило този УО, многобройни работни места стават достъпни. За тези, които искат да работят във филмовата продукция, могат да се предлагат работни места, като звук, звук и осветление. Завършилите често започват да работят като продуценти в киното и телевизията, да изграждат автобиографиите си и след това да работят по стълбата. Тази степен е много полезна и за тези, които искат да работят върху дизайнерски екипи за събития на живо, включително театрални продукции, фотосесии и концерти във всички видове мероприятия.

Магистър по изкуствата в светлини и звук степени се предлагат по целия свят в университети от всякакви размери. Ако сте заинтересовани да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.