5 MA Програми в Рисуване 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Рисуване
Области на обучение
  • Изкуствознание (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Рисуване

Налице е често срещано погрешно схващане, че рисунката е само хоби. В действителност, рисунка може да се направи в успешна кариера, особено ако индивидът преследва кариера в тази реши да подпомогне обучението си с магистърска програма Arts (MA). Курсовете по тази програма са насочени към студенти с желание да проучи практиката на рисуване и засили своите умения в занаята.

Какво е магистър по Drawing? Тази програма се фокусира върху идеи, процеси и интердисциплинарна съобщаване на идеи на клиент, публика или ръководство. По същество, класовете са предназначени за насърчаване изготвянето за цел и да направи кариера в илюстрация индустрия. Студентите ще изследват стратегии и начини да определя методика за рисунка и да открият процес да артикулира една идея или лично мнение. Курсовете могат да се активизират връзките между различаващите се практики и предмети чрез рисунки, включително и картография, писане, дизайн, архитектура, изкуство и производителност.

Програмата може да се похвали много ползи за висшисти, включително познания по художествена комуникация, творческо решаване на проблемите и способността за активно изследва границите на илюстрации. Студентите могат да получат възможността да обсъдим цел рисунка и валутата си потенциал.

Всеки УО ще варира в зависимост от разходите за регистрация на институцията и, където се намира училището. За специфични такси, кандидат-студенти трябва да се свържат училището директно да научите повече информация за програмата и за да разберете дали той е най-подходящ за своите цели в кариерата.

В днешния свят "е, изкарва висше образование е почти съществено значение за намирането и задържането на успешен и добре платена кариера. Завършили които печелят господаря си "и може да се окажат по-голямото търсене на няколко позиции в сектора на изкуството, особено като илюстратори.Те могат да спечелят достатъчно разбиране и умения, за да преминете към практикуват рисуване като средство за мислене, комуникация и отразяващи запитване.

С курсове, предлагани както на непълно работно време и на пълен работен ден, както и онлайн класове, предлагани в повечето институции, ученици имат достатъчно гъвкавост при спечелване на висшето образование. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.