10 MA Програми в Професионално право 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Професионални науки
  • Професионално право
Области на обучение
  • Професионални науки (10)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Професионално право

      Магистърските степени могат да бъдат получени в различни специалности и напреднали теми. Магистърските степени на изкуствата често се провеждат от студенти по хуманитарни науки и художествени занаяти, но по усмотрение на университета да се определи класификацията на степен.

      Какво е магистър по професионално право? Професионалните закони програми насърчават студентите да ориентират икономическите води на търговските юридически лица както в международен, така и в национален мащаб. Чрез изучаване на голямо разнообразие от правни текстове и прецеденти студентите се обучават да оценяват правните ситуации със смесица от умения в бизнеса, правен дух и етично задължение. Курсовете по този тип програми обикновено осигуряват всеобхватно обучение в областта на управлението на ресурсите, като ресурси за човешки ресурси и богатство, както и специализирано обучение по финансово управление за различни типове клиенти. Академичните следи на студентите могат да включват човешки ресурси, трудово право, здравно право, човешки права, посредничество и регулаторно съответствие.

      Най-качествените студенти с магистърска степен по професионално право могат да получат управленски перспективи, способност за анализ на правните ситуации с цел печалба и усъвършенствани познания по правните норми. Тези умения ги подготвят за напреднали перспективи за призвание и им дават възможност да действат като отговорни граждани на света.

      Разходите, свързани с завършването на магистърска степен по изкуства, ще варират между програмите и институциите. Обмислете възможността да се свържете с потенциални училища, за да получите възможно най-точната финансова информация.

      В зависимост от специалността на студентите, магистърска степен по професионално право може да доведе до позиции в чужбина, където студентите могат да помогнат на корпорациите да направляват културните и правни граници на новите пазари. Освен да работят директно в правната област, завършилите могат да намерят възможности в областта на човешките ресурси, националната сигурност, образованието, недвижимите имоти и бизнеса. Сред другите заглавия професионалистите с тази степен често са мениджъри на човешки ресурси, правни консултанти, бизнес анализатори, специалисти по внос / износ, главни оперативни служители и служители по спазването на правилата.

      Работещите професионалисти имат по-отдалечени възможности за завършване на магистърска степен по професионално право от всякога и могат да успеят да завършат образованието си изцяло онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.