24 MA Програми в Професионални науки 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Професионални науки
Области на обучение
  • Професионални науки (24)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Професионални науки

    Преследването на магистърска степен по изкуства е действие, предназначено за кариерата. Изучаването на тази престижна степен включва задълбочаване на изследователската област в областта на изкуствата или хуманитарните науки, за да се превърне в истински експерт, желателен за много работодатели в тази област.

    Какво е магистърска степен по професионални науки? Провеждането на курсове по професионални степени обикновено се съсредоточава върху хуманитарните науки, правото или социалните науки. Изследванията обикновено са интердисциплинарни и интернационални и подготвят студентите да станат най-добрите изследователи, независимо дали в областта на политиката, правото или изкуството. Много проучвания се фокусират върху подход за решаване на проблеми, за да подготвят студентите за променящата се глобална култура. По този начин онези, които постигат магистърска степен по професионални науки, се очаква да се превърнат в бъдещи мислители на утрешния ден, като се заемат с предизвикателства, които все още не са замислени.

    Тези, които учат за тази магистърска степен, могат да станат експерти по методи на преподаване, като им дават възможност да предават своите идеи на другите, независимо дали на работа или в обществения живот. Студентите могат също да станат културни анализатори и да използват тези умения, за да продават идеи или продукти в рамките на една култура. Освен това, курсове по международно право могат да открият нови възможности за кариера в тази област.

    Цената на магистърска степен зависи от местоположението, програмата и времето, прекарано в програмата. Придобиването на степен обикновено отнема от една до три години; студентите трябва да проучат предпочитаната си програма за обучение, за да получат окончателно изявление за личните разходи.

    Основна полза от придобиването на магистърска степен по професионални степени е широката гама от възможности за кариера, които тя позволява. Специализацията в езика например може да доведе до кариера като учител по езикови изкуства, треньор или треньор, всички кариери, които използват ефективна комуникация. Студентите биха могли да станат и разработчици на продукти, използвайки своите познания за културата, за да предоставят продукти и услуги, които се харесват на десния демографски модел. Други ученици могат да станат социални работници, да обслужват широката общественост и да насърчават промяната отначало.

    Училищата в световен мащаб предлагат програми за магистърска степен по професионални науки. Пълни и непълно работно време са възможни за студенти, които искат да разширят своето обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.