2 MA Програми в Печатна графика 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Изкуствознание
  • Приложни изкуства
  • Печатна графика
Области на обучение
  • Изкуствознание (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Печатна графика

Магистър по изкуства е степен, която много студенти печелят, за да получат напреднали познания по конкретен предмет в областта на хуманитарните или социалните науки. Магистърската програма може да отнеме две години, за да завърши, и може да подготви студентите за докторска програма или по-високо платена работа.

Какво е магистърска степен по печат? Тази сфера изследва творческия и техническия процес на печат. Авангардна степен по този предмет е предназначена да помогне на студентите да развият лични идеи, визия и творческо произведение на неговото или нейното изкуство чрез печат. Курсовете в този тип програми могат да включват история на изкуството, литография, букмейкър, инсталация, практики в галерията и др.

Учениците по печат често получават огромен обем от знания от придобиването на висше образование и много от работодателите на пазара на труда намират тези хора висококвалифицирани и ефективни. Тези учени обикновено са творчески и бързи, със силна способност да обръщат внимание на детайлите. Студентите също са често самостоятелни начинаещи с полезни организационни умения.

Разходите за придобиване на магистърска степен могат да варират в зависимост от различни фактори. Местоположението на училището, продължителността на дипломирането и повече може да повлияе върху това колко струва един УО. Заинтересованите страни се насърчават да проучват и сравняват разходите за обучение на потенциални училища преди записване.

Придобиването на магистърска степен по печат може да помогне на участниците в програмата да осигурят голямо разнообразие от изпълняващи и доходоносни позиции в изкуството. Освен, че преследват самостоятелна художествена кариера, студентите могат също така да изследват творчески работни места като графични дизайнери, художници, мениджъри на печатни издания, дизайнери от предпечатна подготовка, екранни принтери и др. Много от тях избират да станат художници, вариращи от начално до университетско ниво.

Много университети по света имат магистърски степени, които студентите могат да следват. Някои дори могат да обмислят възможностите за обучение онлайн или на непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.