Keystone logo

32 MA Програми в Управленски науки Лидерство Организационно лидерство 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Управленски науки
  • Лидерство
  • Организационно лидерство
Области на обучение
  • Управленски науки (32)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Управленски науки Лидерство Организационно лидерство

Магистърска степен степен е предназначена да разшири разбирането на ученика на английски език, история, социални науки, философия и други хуманитарни науки. Степента често се възнаграждава да се студенти след като завършат курсове и изпити, след като завършат изследванията, или комбинация от двете.

Може би се чудите, какво е магистър по организационното ръководство? Капитанът "и степен с този акцент може да ви даде възможност да придобият задълбочени познания в основни бизнес практики от преподаватели, които имат богат опит в управлението. Чрез тази курсова работа, може да се работи по проекти с хора от различни култури фонове и развиват умения за работа в екип. Вие най-вероятно ще се научите да управлявате, олово, и мотивиране на другите. Може да учат предприемачество, етика, технологии, и стратегическо планиране, в зависимост от програмата, в която да се запишете.

Студентите могат да извлекат много ползи, след като получи магистърска степен по организационното ръководство.Например, те обикновено се научи да ръководи, план, и организира проекти, което е предимство по време на работа. Една съвременна степен също е вероятно да донесе по-високи заплати и кариерни промоции.

Много университети предлагат магистърски степени 'S в тази област на обучение, както и разходите, се различават значително от училище на училище и народ в народ. Някои програми се предлагат онлайн, докато други включват по-корпус лекционни курсове. Би било разумно да се свържете с училищата, които ви интересуват посещават, за да разберете конкретните суми за обучение.

Получаването на тази магистърска степен може да отвори вратата за много възможности за професионално развитие. Например, може да се превърне в анализатор управление, мениджър човешки ресурси, на високо равнище, бизнесмен, стратегическо планиране, управление на медицински и здравни услуги, обучение и развитие за управление, или за управление на компютърни информационни системи. С тази Завършил степен, че може да сте подготвени за работа в публичния и частния бизнес организации по целия свят.

Има много международни университети, които предлагат този майстор "и степен. Защото курсова е достъпно онлайн, имате възможност да учи в почти всеки кампус, за да изберете. Ако сте готови да се предприеме следващата стъпка в бъдещето си, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.