28 MA Програми в Образователни технологии 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Педагогика
  • Образователни технологии
Области на обучение
  • Педагогика (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Образователни технологии

Магистърска степен е следдипломна квалификация, която предлага допълнително обучение, както и разширени възможности за кариера за студенти. Магистърска степен по математика е един вид магистърска степен и обикновено е част от хуманитарна дисциплина.

Какво е магистърска степен в образователната технология? Тази степен включва курсова работа, която осигурява задълбочено проучване на използването на технологиите в образователните среди. Той осигурява опит и опекунство в онлайн практиките за преподаване, както и внедряването на технологии в традиционните класни стаи. Често тези програми помагат на студентите в практиките на учебно проектиране, като използват технологии. Различните програми се съсредоточават върху един или повече от тези аспекти, а някои предлагат концентрации в едната или другата.

Тази програма помага на кандидатите да получат знания за най-новите технологии, като ги запазят в челните редици на образователната практика. Изследователските умения се изучават в контекста на технологиите, а завършилите тези програми често излизат с подобрени организационни умения

В много училища в различни страни се предлага магистърска степен по образователна техника. Разходите за такива програми варират. Работейки на пълно работно време, обикновено студентът може да завърши програмата за две години.

Хората, които печелят тази степен, често учат в обществени и частни училища, както и в онлайн училища. В някои случаи те стават администратори, като директори или дистрикт надзорници. Завършилите тази степен понякога намират работа като технологични координатори или обучители в училищни системи, държавни агенции или корпоративни среди, където обучението, базирано на технологиите, е част от тяхната работа. Някои, които завършват степента на работа, за да обучават учителите в най-добрите практики в използването на технологии.

Има множество образователни технологии на местно ниво и по света. Онлайн курсовете са все по-често срещани и са особено адаптивни към курсовете по образованието. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.