10 MA Програми в Музикознание 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
  • Музикознание
Области на обучение
  • Сценични изкуства (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Музикознание

    Господарят на степен Arts е възможност за учениците да продължат с техния курс на обучение. Въпреки това, тази напреднала степен предлага повече, отколкото се очаква от бакалавърска степен. Една магистърска програма като цяло осигурява по индивидуална посока, продължаващата мултидисциплинарен експозиция, възможност да се съсредоточи по-пряко по дадена тема, както и по-строг курс на академично изследване. Магистърска степен по музика е пълна с потенциални възможности за сериозен студент.

    Какво е магистър по музика? Тази програма обикновено е на разположение на тези студенти, които са показали отлични музикални умения и матуритет музика признателност. Курсове ще осигури подкрепа за тези студенти да продължат да се развиват като творчески и / или изпълнители. В зависимост от интересите на студентите, класовете могат да се концентрират върху солови инструменти, класически композитори и техники, гласови проучвания, композиционни техники, както и широк спектър от музикално влияние.

    В света на професионалната музика е силно конкурентен. Випускниците на УО в Музикална програма ще имат възможност, че други студенти ще липсва. С индивидуално обучение, достъп до талантливи преподаватели, както и много възможности за изпълнение, студенти в програма тази магистърска могат да се насладят по-нататъшно подобряване на своите музикални таланти.

    Има много разходи, свързани с преследването на магистърска степен по музика. Въпреки това, тези разходи варират от едно училище в друго и от една страна в друга. Учениците могат да се свържат директно училища, за да се получи специфична информация.

    Много възпитаници на УО в Музикална програма възнамеряват да търсят кариера като професионален музикант. Други избират да си намерят работа в сектора на образованието или за професионално развитие като композитори изглежда. Те обикновено са в състояние да си намерят работа в рамките на медиите, културата и образованието промишленост.Някои студенти вече имат удовлетворяващи кариери и упражняването на тази напреднала степен да допълнят съществуващите си умения. Във всички случаи, магистърска степен предлага легитимно средство за по-нататъшно професионално развитие и повишаване на текущата талант и опит.

    &nbsp

    Кандидат-студентите могат да намерят информация за различните училища и програми, достъпни за тях, като посетите нашата богата база данни на програмни обяви. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.