34 MA Програми в Музейно дело 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Архивистика
  • Музейно дело
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (34)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Музейно дело

    Магистър или Магистър по изкуствата е степен, която може да бъде придобита след завършване на бакалавърска степен, или бакалавър по изкуствата. Магистърската степен по изкуства може да включва специализации в много различни области, включително в областта на хуманитарните науки, изкуствата и социалните науки.

    Какво е магистърска степен по музейна наука? Придобиването на магистърска степен по музейна наука може да ви даде широко познание за различните аспекти на музеите, включително научни изследвания, образование, дисплей и управление. Можете да избирате да се съсредоточите върху научноизследователската и антропологията и историята или да изучавате бизнес-страниците на музеите и управлението на музеите. Можете също така да научите за образованието, тъй като една от големите цели на музеите е да информира посетителите за науката и историята.

    Работата за тази степен може да ви даде полезни изследователски умения, които да ви помогнат да станете по-добри в намирането на информация. Можете също да придобиете умения, които да ви помогнат ефективно да представите информация, след като я имате, и можете да се научите да мислите исторически, което е полезно при вземането на решения.

    Има много различни неща, които могат да бъдат взети предвид, когато се опитвате да решите колко ще струва един магистър по музейна наука. Различните училища могат да имат много различни разходи. Други фактори, като например дали приемате задължителни курсове онлайн или във физическо училище, могат също да имат отражение.

    Този вид степен може да бъде най-подходящ за кариера с отделен музей. Можете да работите с обществеността като учител или музей, като информирате и преподавате на посетителите за значението на изложените обекти. Можете също да управлявате или управлявате музей или дори да откриете своя собствен музей, като използвате познания за конкретни култури, предмети или исторически периоди от време.

    Магистърска степен по музейна наука може да бъде получена чрез онлайн програми или традиционно записване в университет. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.