1 MA Програми в Мениджмънт на доставките 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Транспорт и логистика
  • Логистика
  • Мениджмънт на доставките
Области на обучение
  • Транспорт и логистика (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Мениджмънт на доставките

    Получаването на магистърска степен по изкуства (MA) е основна цел за много студенти, които се подготвят за професионалния си живот. Постиженията са в полза на експертизата в даден сфера на обучение и могат да доведат до множество нови възможности за работа. Като цяло, магистърска степен е необходима, за да премине докторска степен на обучение.

    Какво е УО в управлението на доставките? Това е пример за подпомагане на образованието, което е предназначено да даде на студентите знанията, от които се нуждаят, за да навигират в областта на управлението на корабоплаването. Класовете изграждат солидни основи в корабоплаването, морското право, застраховането, морската икономика и управлението на риска. Холистично студентите изучават в дълбочина съвременните търговски корабоплавателни проблеми. Секторът на корабоплаването е взискателен и силно конкурентен, така че тези програми имат за цел да подготвят напълно студентите за бъдещата си кариера.

    Учениците избират да следват магистърска степен по управление на морския транспорт по множество причини. Преди всичко всички, които завършват степента, смятат, че са изправени пред повече възможности в кариерата си. Намирането на образование прави намирането на средства за промоция и развитие много по-лесно.

    Разходите за този курс на обучение варират в зависимост от институцията. Важно е за бъдещите студенти да проучат финансовите аспекти на степента, както и програмните компоненти. Потърсете класове, които обхващат съответната информация за вашите образователни цели.

    Завършилите се намират в редица области като международната търговия, международното корабоплаване, вътрешното корабоплаване и управлението на корабите. Бившите студенти често се наемат като мениджъри, надзорници и координатори на различни отдели. Много градуси се използват в анализа на риска, анализа на загубите, вътрешните територии, логистиката и сектора на продажбите. Вътрешни и международни компании търсят и наемат образовани лица за открити позиции.

    Много международни възможности се предлагат от безброй университети. Онлайн инструкцията е чудесна алтернатива за хора, които искат по-голяма гъвкавост, избор или достъп. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.