17 MA Програми в Международно образование 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Педагогика
  • Международно образование
Области на обучение
  • Педагогика (17)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Международно образование

      A магистърска степен по изкуства могат да помогнат допълнително образователните цели на индивида, както и увеличаване на техния потенциал за печалба. С магистърска степен по международно образование, завършилите могат да работят за създаването на конкретни решения на проблемите, които са изправени пред педагозите в света.

      Така че това, което е магистър по международно образование? Студенти в тази програма ще проучат и разработят решения за проблемите предизвикателни образование като ниската степен на образование за момичета по целия свят, как да осигурят ефективно здравно образование в отдалечени и селски райони, където има малко достъп до чиста вода или медицински консумативи, и как да се придобият умения за работа и обучение на студенти в неравностойно положение в социално слаби части на света. След завършването си, студентите имат възможност да се поеме ангажимент за промяна на образа на образованието по целия свят.

      Получаване на магистърска степен по международно образование може да има много ползи за висшисти, като например разработване на ефективни лидерски умения и узнаване и уважение към другите култури и обичаи. Използването на образованието като средство за достигане, много студенти също могат да помогнат в световен мащаб учащите придобиват основни умения и обучение.

      Цената за да преследва Магистър по международно образование може да зависи от университета, а дължината на програмата те предлагат. Стипендии и безвъзмездни средства могат да бъдат на разположение да помогне за смекчаване на разходите за тази напреднала степен, и учениците се насърчават да се свържат със своя потенциал училище директно за списък от показатели за обучение и такси разходи.

      С магистърска степен по международно образование, завършилите могат да намерят работа работа с целия свят нестопанските организации като УНИЦЕФ, ЮНЕСКО, или на Корпуса на мира.Alumni могат да работят и в училищата в рамките на своите общности за насърчаване на световната образователна цел, обучение в чужбина програми, или да помогне в набирането на чуждестранни студенти. Други лица могат да изберат да създадат свои собствени глобални инициативи за образование.

      Ако насърчаване на образованието и работи за подпомагане на реформите и подобряване на училищното обучение по целия свят се обръща към вас, след това започнете да си завършил степен на линия. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.