5 MA Програми в Международна търговия 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Международна търговия
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (5)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Международна търговия

      Студентите избират да следват магистърска степен, когато те искат да отидат отвъд своите бакалавърски проучвания. Следдипломна работа в социалните и хуманитарните науки дава възможност на учениците да се рови по-дълбоко в тяхната сфера на компетентност и могат да доведат до по-големи възможности за кариера.

      Какво е магистърска степен по международна търговия? Ако изберете тази дисциплина, ще научите за международните закони на търговията, финансите и бизнеса. Вашите курсове ще съчетават интердисциплинарна основа от класове, които изследват глобалната икономика. Курсова в тази програма може да включва занимания по политология, финанси, икономика и публична администрация. Когато сте завършили основните класове от вашата специалност, ще имате възможност да изберете една специалност, която може да включва написването на дисертация. Някои програми ще изисква владеене на чужд език.

      Когато преминете с магистърска степен по международна търговия, ще имате по-цялостно разбиране на глобалните бизнес практики. Вашият степен ще проправи пътя за по-широк кръг от работни места в правителството, управлението или други кариери на високо равнище. Като притежател на напреднала степен, че може да сте в състояние да командва по-висока заплата.

      Консултирайте се с училищата, които ви интересуват да научат повече за тяхното обучение и такси. Всяко училище е уникален, и разходите за завършване на магистърска степен се различават от страна в страна.

      След като спечелите магистърска степен по международна търговия, вие ще бъдете готови да работят в широк диапазон на интересни области. Можете да изберете да изгради кариера във финансова институция, в правителството, в консултантска агенция или по какъвто и редица предприятия в частния сектор. Вашият напреднала степен може да ви създаде да стане мениджър, съветник, финансов анализатор или търговски консултант.В допълнение, магистърска степен позволява да се продължи на академична песен, ако евентуално вашата цел е да преподава в колеж или университет.

      Degrees в международната търговия се предлагат в различни страни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.