11 MA Програми в Международен маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Международен маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Международен маркетинг

    Магистърска степен по международен маркетинг е напреднала степен, преследвана от студенти, които са завършили бакалавърски проучвания. Получаването на магистърска степен дава студент в-задълбочено обучение и разбиране и да ги квалифицира да станат лидери в света на бизнеса.

    Какво е магистърска степен по международен маркетинг? Напреднала степен в тази област са съсредоточени върху глобалния маркетинг и комуникации. Студентите ще се запознаят с корпоративните финанси, управление на проекти и потребителска култура, всичко през призмата на международните отношения. Основни класове могат да включват реклама, проучване на пазара, поведението на потребителите и бизнес стратегии. Възпитаниците на тези видове програми ще излизам с разбиране за брандиране и продажби в световен мащаб. Приключване на магистърска степен по изкуства често включва написването на дисертация или довършителни друг вид крайно проект.

    Студентите, които изучават международен маркетинг ще получи широко разбиране за това как рекламата и консуматорството форма съвременния живот. Те също така ще придобият знания и умения за прилагане на стратегии за бизнес в един бързо променящ се свят, като използва най-съвременни технологии. Приходи напреднала степен ще позиционира завършилите за по-добре платени работни места с по-големи възможности за промоции.

    Всяко училище разполага със собствена обучение и такса график. Разходите за спечелване на магистърска степен в тази област, ще зависи от училището и страната, в която влизат в час. Контакт училища, които предлагат програми, които ви интересуват да научат повече за потенциалните разходи за спечелил напреднала степен.

    При печелите магистърска степен по международен маркетинг, учениците ще бъдат готови за редица удовлетворяващи кариери. Завършилите ще бъдат особено в търсенето с фирми или държавни агенции, които имат глобален обхват.Възможности за работа включват работни места на високо равнище в областта на маркетинга, рекламата, комуникациите, продажби, банкиране, финансов анализ и повече.

    Преди прилагането на програма за магистърска степен в тази област, помисли си цели и къде искате да посещават учебните занятия и изследвания на индивидуалните продукти във вашата област. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.